Voltweg 21

HOOGERHEIDE
verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Een perceel bouwgrond van 1.400 m2 gelegen aan de rand van bedrijventerrein De Kooi. In de nabijheid bevinden zich onder meer: Vliegbasis Woensdrecht, Bouwbedrijf De Nijs, Karwei bouwmarkt Hoogerheide, Matthijs B.V., Autobedrijf J. de Rond en Stolk Services B.V.

Bereikbaarheid en ligging
Het perceel is gelegen aan de rand van het representatieve bedrijventerrein De Kooi. De ontsluiting met de A4 (afrit Hoogerheide) is goed. Via de A4 en de A58 zijn onder meer Antwerpen en Rotterdam moeiteloos bereikbaar.

Bestemming
Bedrijventerreinen Woensdrecht (2-4-2015 onherroepelijk) met functie aanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Maximaal bebouwingspercentage is 75% van het bouwvlak en bouwhoogte van maximaal 10 meter. Het perceel heeft een ruim bouwvlak.

De voor "Bedrijventerrein" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2 van de Staat van
Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen;

In het bestemmingsplan zijn nadere voorwaarden en gebruiksbepalingen opgenomen.

Verder is gebiedsaanduiding Geluidszonde industrie, luchtvaartverkeerzone -2 en vrijwaringszone radar van toepassing. Tenslotte is paraplubestemmingsplan gebruik wonen door huishoudens van toepassing.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Woensdrecht, sectie C, nummer 2230, 1.400 m2 groot.

Vraagprijs van het geheel
€ 195.000,- Kosten Koper.

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Aanvaarding
In overleg, doch zo spoedig mogelijk.

Oplevering
Huidige staat

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Voltweg 21 te Hoogerheide". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 195.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwhoogte
10 m
Perceelopp.
1.400 m²
In units vanaf
910

Foto's

Voltweg 21Voltweg 21

Kaart

Interesse?