Vrijlandstraat 77-79

MIDDELBURG
Huurprijs: € 33.000,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Op een centrale en zeer representatieve locatie bieden wij aan in het winkelcentrum
"Dauwendaele" deze commerciële ruimte. De ruimte is gelegen aan de zuidelijke entree van het complex op een hoeklocatie. De ruimte beschikt zowel aan de voorzijde alsook aan de achterzijde over een eigen toegang. De winkel is volledig ingericht met stellingen, wanden, balie, verlichting, systeemplafond en detectiepoortjes. Aan de voorzijde bevindt zich een elektrische schuifdeuren dat toegang geeft tot de open winkelruimte van circa 251 m2. De entree is verder afsluitbaar met een elektrisch bedienbaar rolluik. Aan de achterzijde bevindt zich een ruimte over 2 verdiepingen. Op de begane grond is een magazijnruimte (circa 87 m2) ingericht in verschillende compartimenten en toegankelijk via een loopdeur en een expeditiedeur. De verdieping (circa 60 m2) biedt ruimte aan een pantry/kantine, toilet en 2 kantoorruimtes.
Kortom, een uitstekende locatie om uw bedrijfsactiviteiten te ontplooien!

Bereikbaarheid en ligging
Het object is uitstekend bereikbaar en gesitueerd in de woonwijk Dauwendaele . De autosnelweg A-58 (richting Vlissingen-Breda) en de onlangs nieuw aangelegde autoweg N-57 (richting Zierikzee en Rotterdam) zijn beide op zeer korte afstand gelegen. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed middels een bus- en trein verbinding , beiden op loopafstand. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein van het winkelcentrum Dauwendaele middels
parkeerschijf.

Het object is gelegen in het overdekte winkelcentrum Dauwendaele. De woonwijk Dauwendaele biedt plaats aan vele voorzieningen op het gebied van scholen, sport en winkels. Daarnaast heeft de stad Middelburg een verzorgende functie voor de dorpen van Walcheren.

Bestemming
Centrumdoeleinden, hieronder valt het gebruik als:
-detailhandel;
-kantoorruimten.

Voorzieningen
-Warmtegordijn
-CV-gas Nefit Ecomline HR
-Airco-installatie,
-Alarminstallatie
-Toilet;
-Pantry;
-Expeditiedeur in de achtergevel
-Front circa 15 meter;

Huurprijs
€ 33.000,-- per jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurperiode
1 jaar en telkens jaarlijkse verlenging

Type huurcontract
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index, reeks alle huishoudens CPI (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting
Er is BTW verschuldigd over de huur.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
Per direct beschikbaar

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Vrijlandstraat 77-79 Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 33.000,- p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
overdekt winkelcentrum, wijkwinkelcentrum, woonwijk

Winkelruimte

Oppervlakte
367 m²
Verkoop vloer opp.
251 m²
In units vanaf
367
Front breedte
1.500 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A2
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79Vrijlandstraat 77-79

Kaart

Interesse?