Wijngaardstraat 51

GOES
Vraagprijs: € 529.000,- k.k.

Omschrijving

Op een mooie locatie in het centrum van Goes bieden wij namens de eigenaar dit fraaie, statige pand aan, genaamd 'De Sauvegarde'. Het pand heeft een karakteristieke gevel en biedt veel ruimte. Door de brede bestemming zijn meerdere gebruiksmogelijkheden van toepassing, zoals kantoor, wonen, bedrijf of een combinatie hiervan. Aan de achterzijde is een eigen terrein, dat nu is ingericht als parkeerruimte. De totale ruimte is 374 m2 groot, waarvan begane grond circa 144 m 2 biedt en de beide verdiepingen 115 m2. Het perceel is totaal 330 m2. Het pand is zeer representatief afgewerkt en goed geoutilleerd voor het gebruik als kantoorruimte voor een enkele of meerdere gebruikers. In de omgeving zijn onder andere de Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Prenetal, Bakker Bart en restaurant De Werelt gevestigd.

Indeling
Gezamenlijke hoofdentree, spreekkamer en kantoorvertrekken op de begane grond en een toilet. Vanuit de hoofdentree toegang naar de kantoorruimte op de eerste en tweede etage, die opgedeeld is in meerdere ruimtes. De eerste etage is voorzien van pantry en twee toiletten. Er zijn 7 parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen op een goed bereikbare locatie midden in het levendige en sfeervolle stadscentrum van Goes. De directe omgeving biedt onder meer detailhandel, het cultuurplein bij de stadsschouwburg, horecaruimten en woningen.

Bestemming
De geldende bestemming is 'Centrumvoorzieningen'
-Detailhandel op de begane grond
-Wonen op de begane grond
-Kantoorfuncties
-Dienstverlening
-Baliefuncties

Voorzieningen
-Centrale verwarming;
-Airconditioning;
-Toiletruimtes;
-Pantry;
-Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
-Vloerbedekking.

Onderhoud
Het pand is in een goede staat van onderhoud.

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie D, nummer 4004, grootte 330 m2. Middels een recht van overpad over het perceel van Wijngaardstraat 53 is het achter perceel bereikbaar.

Vraagprijs
€ 529.000,- kosten koper. Er is geen omzetbelasting van toepassing.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Oplevering
In overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Wijngaardstraat 51 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 529.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
voor 1906
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
1500 m - 2000 m
NS station
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
374 m²
Perceelopp.
330 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Kamerindeling, Pantry, Systeemplafond, Toilet, Verwarming, Airco
In units vanaf
374
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
7

Foto's

Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51Wijngaardstraat 51

Kaart

Interesse?