Wilgenstraat 4

GOES
verkocht

Omschrijving

Te koop
Namens onze opdrachtgever bieden wij aan, een op een gunstige en goed bereikbare locatie gelegen vrijstaand kantoorpand met eigen parkeerterrein in Goes-Zuid. Het object is momenteel in gebruik als kantoorpand, maar kent een zeer ruime bestemming en daardoor gebruiksmogelijkheden. Het pand is netjes gebouwd en in verschillende fases vanaf 1970 gerealiseerd. Het pand heeft een fraaie uitstraling. Het onderhoud is goed te noemen. Het geheel is opgedeeld in diverse kantoor en overlegruimtes. De locatie en/of het pand biedt mede door de zeer brede bestemmingsmogelijkheden tevens een uitstekende mogelijkheid om tot een herontwikkeling of transformatie te komen.

Ligging en situatie
Op korte afstand van het stadscentrum en nabij het NS-station, in Goes-Zuid met als belendingen een school (sportveld), kantoorruimte en een zorginstelling. Verdere bebouwingen zijn woningen. Mede door de nieuwe spoortunnel is de locatie zeer goed bereikbaar. Directe voorzieningen zoals een supermarkt zijn op loopafstand beschikbaar.

Bestemming
De huidige bestemming binnen het bestemmingsplan Goes Zuid, d.d.
16-01-2013, is "Gemengd (GD)". De voor "Gemengd" (GD) aangewezen gronden zijn bestemd voor;
a. het uitoefenen van een bedrijfsmatige activiteit, voorzover deze voorkomt in de categorieën 1 en 2 van de bij dit artikel behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
b. detailhandel;
c. horecabedrijven tot en met categorie 1c van de Staat van Horeca-activiteiten;
d. dienstverlening;
e. maatschappelijke activiteiten;
f. kantoren met maximale oppervlakte 200m2;
g. het wonen.
Daarnaast kent de locatie de sub-bestemming 'Waarde'. De voor "Waarde _ Archeologie 2" (WR- A2) aangewezen gronden zijn primair bestemd voor het behoud van het ter plaatse aanwezige archeologisch waardevol gebied.

Privaatrechtelijke aspecten
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Goes, sectie C, nummer 3961 en 4954, grootte 1.630 m2. Er zijn geen privaatrechtelijke of publiekrechtelijke beperkingen bekend.

Oppervlaktes
De oppervlakten van de diverse onderdelen zijn als volgt:
Begane grond hoofdgebouw502 m² VVO / 537 m² BVO
Eerste verdieping hoofdgebouw497 m² VVO / 553 m² BVO

Onderhoud
Het pand verkeert in het algemeen in een goede staat van onderhoud ten behoeve van het huidige gebruik. De installaties worden op periodieke basis onderhouden en gekeurd. De afwerking is op een aantal punten gedateerd.

Voorzieningen
- Zonwering;
- UTP-bekabeling;
- CV-installatie
- Radiatoren;
- (gedeeltelijk) Airconditioning;
- Alarminstallatie;
- Rolarchiefsysteem;
- 2 Toiletten per verdieping;
- Pantry op de eerste verdieping en de begane grond;
- Tuin
- 8 Parkeerplaatsen

Vraagprijs
€ 1.150.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand wel overdrachtsbelasting 8%.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Oplevering
In onderling overleg vanaf 1 februari 2022.

Overige van belang zijnde informatie
-In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroe¬rende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;
-Opdrachtgever verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaar¬heden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkin¬gen die voort¬vloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeen¬komst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Wilgenstraat 4 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.150.000,- k.k.
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
woonwijk

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.090 m²
Perceelopp.
1.630 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Liften, Pantry, Toilet, Verwarming, Airco
In units vanaf
1090
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
8

Foto's

Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4Wilgenstraat 4

Kaart

Interesse?