Wilhelminastraat 43

4424BB WEMELDINGE Verkocht
319 m² oppervlakte

Omschrijving

FORS IN PRIJS VERLAAGD

Voormalig café-/ winkelruimte met mogelijkheid tot transformatie naar bijvoorbeeld een hotel, B&B of restaurant (met bovenwoning/studio's). Het geheel is gelegen in het centrum van het toeristische dorp Wemeldinge met in de nabijheid diverse horeca, winkels, hotels en een jachthaven met ruim 500 plaatsen. Rondom Wemeldinge zijn er verschillende campings, verblijfsaccommodaties en strandjes.

Door verkoper is er een plan uitgewerkt voor de transformatie naar een Boutique hotel (met 5 kamers). Op de eerste verdieping is er aan de achterkant een mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras. Vanaf de tweede verdieping heb je zicht op de Oosterschelde en jachthaven.

Het pand is momenteel leeg en gestript. Recent zijn er 2 grote dakkapellen geplaatst. Aan de achterkant bevindt zich een grote en in goede staat verkerende schuur. De aanbouw en het terras welke grenzen aan het pand, zijn NIET inbegrepen.

Over Wemeldinge
Wemeldinge is één van de vijftig dorpen die is opgenomen in het ANWB-boek 'De allermooiste dorpen van Nederland'. Het is onder meer opgenomen vanwege de combinatie van het Zeeuwse polderland, de historische dorpskern, de ligging aan nationaal park Oosterschelde, de levendige jachthaven, strandjes en het feit dat het een 5-sterren-duikplaats is.

Wemeldinge ligt op 7 kilometer afstand van het bekende vissersdorp Yerseke en op 10 kilometer afstand van Goes, het winkelhart van Zeeland.

Mogelijkheden
- Horeca t/m categorie 2 (waaronder hotel, restaurant en bistro);
- Detailhandel en dienstverlening;
- Kantoren;
- Maatschappelijke voorzieningen / zorg en welzijn;
- Praktijkruimten;
- Wonen.

Kadastrale informatie
Gemeente Wemeldinge, Sectie C, nummer 1525, groot 240 m²

Vraagprijs:
€ 499.000.- K.K.

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd voor koop en verkoop van dit object.

Oplevering
In overleg. Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich bevindt (as is, where is) geleverd.

Overname BV
De besloten vennootschap (t.z.t. cash en debt free) met daarin enkel het vastgoed wordt verkocht. Koopovereenkomst zal derhalve uitgewerkt worden door een in overleg tussen partijen te bepalen notaris.

Overige van belang zijnde informatie
In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;
Verkoper verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Wilhelminastraat 43". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1910
Binnen Matig
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 319 m²
Ligging Woonwijk
In units vanaf 319 m²

Locatie

Ligging Woonwijk

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *