Bedrijfsruimte verhuren

Het team bedrijfsonroerend goed bestaat uit specialistische medewerkers die zich uitsluitend bezighouden met de zakelijke markt.
Wij verzorgen de aan- en verkoop, huur en verhuur, voeren taxaties uit en leveren advies voor al uw vastgoed.
De combinatie van onze sterke lokale, regionale kennis én marktpositie gecombineerd met een groot relatienetwerk biedt u als klant een goed uitgangspunt wanneer u een bedrijfsruimte wilt verhuren.
Onze portefeuille van opdrachtgevers omvat o.a. bedrijven, institutionele beleggers, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bancaire instellingen, accountantskantoren, corporaties, (semi-)overheden en zorginstellingen.


Verkoop/verhuur:
Wij realiseren ons dat de verkoop of verhuur van uw bedrijfsonroerendgoed een belangrijk besluit is.
Elke opdracht is uniek en wij leveren dan ook maatwerk. Wij verzorgen de huur en verhuur van o.a. kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels, beleggingsobjecten alsmede bijzondere objecten. Door onze kennis, een actieve marktbenadering en ons grote, regionale netwerk weten wij vraag en aanbod effectief te koppelen. Zo komt het regelmatig voor dat een pand al verkocht of verhuurd is, zonder dat het op internet heeft gestaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als u een bedrijfsruimte wilt verhuren? Nodig ons gerust uit voor een gesprek!

Aankoop/aanhuur:
Bent u op zoek naar een opslagruimte, winkelruimte, kantoorruimte, een loods of een beleggingspand in Zeeland?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een veelzijdig aanbod bedrijfsonroerendgoed dat u kunt bekijken op onze website onder ‘Aanbod’.
Bent u op zoek naar een locatie maar staat er niets tussen dat aan uw wensen voldoet? Ook dan zoeken wij graag met u mee. Hiervoor hebben wij door de jaren heen meerdere partners en relaties verzameld waardoor wij u kunnen helpen met het zoeken naar het juiste bedrijfspand.

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Wij denken graag met u mee.