Bedrijven

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen, of bent u zelf op zoek naar een bedrijfspand? Faasse & Fermont verzorgt de verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur van zakelijk onroerend goed in Zuidwest Nederland.

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Het verkopen of verhuren van een bedrijfspand is specialistisch werk. Iedere situatie is uniek
en Faasse & Fermont levert dan ook maatwerk. We verzorgen de verkoop en verhuur van
o.a. kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels en beleggingsobjecten.

Door onze expertise, actieve marktbenadering en ons grote regionale netwerk weten we
vraag en aanbod effectief te koppelen. Regelmatig is een pand al verkocht of verhuurd
voordat het online komt te staan.

Bedrijfspand kopen of huren

Bent u op zoek naar een opslagruimte, winkelruimte, kantoorruimte, loods of beleggingspand in Zeeland en omgeving? Bekijk ons aanbod bedrijfsonroerendgoed.

Staat er op dit moment niets tussen dat aan uw wensen voldoet, plaats dan een gratis zoekopdracht in ons zoek & match-systeem. Uw zoekopdracht wordt zichtbaar op onze website en wordt gedeeld in ons netwerk van ontwikkelaars, makelaars en vastgoedeigenaren. Zodra iemand hierop reageert en een pand aanbiedt dat aansluit bij uw zoekvraag, nemen we vrijblijvend contact met u op.

Sale & leaseback bedrijfspand

Heeft u als ondernemer een eigen bedrijfspand, maar wilt u kapitaal vrijmaken om in uw onderneming te investeren? Met sale & leaseback verkoopt u uw bedrijfspand en huurt u deze terug van de nieuwe eigenaar voor langere tijd.

De voordelen van sale & leaseback

✓  U maakt uw kapitaal liquide. Eventuele overwaarde kunt u gebruiken voor bedrijfsactiviteiten;
✓  Behoud van uw adres, waardoor u uw activiteiten kunt voortzetten in het huidige pand;
✓  Geen onderhoudskosten. De nieuwe eigenaar wordt verantwoordelijk voor het onderhoud en u hoeft niet meer te investeren in het pand.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van sale & leaseback in uw situatie.

Waarom kiezen voor Faasse & Fermont

Faasse & Fermont is sinds 1990 een toonaangevende makelaar en één van de grootste spelers op de onroerendgoedmarkt van Zuidwest Nederland. Ons team bedrijfsonroerendgoed bestaat uit vakkundige specialisten die zich uitsluitend bezighouden met de zakelijke markt.

Wat bieden we onze zakelijke opdrachtgevers?

  • Uitgebreide kennis van de regio Zuidwest Nederland;
  • Sterke marktpositie;
  • Actieve marktbenadering;
  • Groot relatienetwerk.

Vele zakelijke opdrachtgevers gingen u voor. Onze portefeuille omvat o.a. (institutionele) beleggers, ontwikkelaars, (semi-)overheden, instellingen en vastgoedeigenaren.

Contact

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u om de beste oplossing voor uw onderneming of vastgoedinvestering te vinden. Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen en kennis te maken met onze professionele aanpak.