Twee-onder-een-kap - AV2T / 24

OVEZANDE
Koopsom: € 314.900,- v.o.n.

Omschrijving

Binnen de omgeving van deze groene en waterrijke wijk, worden 12 twee-onder-een-kap-woningen gerealiseerd waarvan 6 van het type AV2T. Ruime woningen op fraaie percelen eigen grond.

Via de hal/entree met toilet en meterkast is er toegang tot de Z-vormige woonkamer, die prima in te delen is. De woonkamer heeft het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte in combinatie met de keuken aan de achterzijde. De achtergevel is voorzien van openslaande tuindeuren. Onder de trap is standaard een royale bergruimte voorzien.

Op de 1e verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en 2e toilet. Uiteraard is er de mogelijkheid om deze geheel aan eigen wensen aan te passen en kiest u zelf uw eigen tegelwerk en sanitair.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Deze is standaard al ingedeeld met een overloop, 4e slaapkamer en een bergruimte. Door de realisatie van de dwarskap ontstaat er veel extra ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 314.900,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord, west
Oppervlakte
125 m²

Woonhuis

Kamers
5
Slaapkamers
4
Verdiepingen
3
Woonopp.
147 m²
Inhoud
554 m³

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
c.v.-ketel

Garage

Type
garage mogelijk

Foto's

Twee-onder-een-kap - AV2T / 24Twee-onder-een-kap - AV2T / 24Twee-onder-een-kap - AV2T / 24Twee-onder-een-kap - AV2T / 24Twee-onder-een-kap - AV2T / 24

Over dit nieuwbouwproject

Avondviolier

Te midden van de bloemdijken, polders en welen ligt het dorpje Ovezande, een dijkdorp met woningen onder en boven de dijk. Zeker in het voorjaar wanneer de bloesem in de boomgaarden zichtbaar is, mogen de dijken in de Zak van Zuid Beveland rekenen op veel bezoekers.

In deze mooie omgeving aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk in Ovezande, wordt woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park, ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, in het project met 'Avondviolier'.

In dit kleinschalige nieuwbouwplan die gekenmerkt wordt door veel groen en water is ruimte voor het bouwen van allerlei verschillende typen woningen van rijwoningen tot vrijstaande woningen op royale percelen grond. In de eerste fase van dit bouwplan zijn inmiddels 5 rijwoningen gebouwd en bewoond.
Het overige deel van het nieuwbouwplan bestaat uit rijwoningen en royale twee-onder-een-kap-woningen.

Ovezande wordt omringd door vele andere dorpskernen binnen de gemeente Borsele. Via de prachtige bloemdijken is er een prachtige fietsroute door de kleine omliggende dorpjes, zoals Oudelande, Baarland, Driewegen en Kwadendamme. In Ovezande vindt u nog een aantal winkelvoorzieningen en in de omliggende grotere kernen als Heinkenszand en 's Gravenpolder vindt u het uitgebreide winkelaanbod.
Verder vindt u er nog een Rooms-Katholieke kerk en een Nederlands-Hervormde kerk. Die laatste, gelegen aan het Kerkplein, wordt niet meer gebruikt voor diensten. De Dorpskerk is gebouwd in de 15e eeuw en is tegenwoordig in particulier bezit.
Regionaal is Ovezande overigens bekend door het festival Klomppop. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Hemelvaartweekend en trekt dan veel bezoekers.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Kaart

Inschrijven / informatie