Levensloopwoning AV8 / sit. 16

OVEZANDE
verkocht

Omschrijving

Aan de Notewei worden door AM en Fraanje een viertal levensloopbestendige woningen aangeboden. Deze woningen zijn energieneutraal waardoor het comfortabel wonen is, met alle voorzieningen op de begane grond én lage energielasten.

De woning beschikt over een woonkamer met open keuken van ruim 45m2 groot. Aan de voorzijde zitten 3 grote, hoge ramen waardoor er veel daglicht binnenkomt. Omdat hier ook de zithoek is gesitueerd is er fijn contact met de wijk.
Aan de achterzijde is de keukenopstelling, ruimte voor de eettafel en een deur naar de tuin. Deze is mooi overzichtelijk van afmeting, aan de achterzijde voorzien van een ligusterhaag en beschikt over een vrije achterom en een buitenberging.

Er zijn twee slaapkamers; één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning. De hoofdslaapkamer (14m2) met aangrenzende badkamer is vanuit de keuken te bereiken. Deze biedt genoeg ruimte voor het plaatsen van een bed en kast(en). De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde is ca 9m2 groot en vanuit de hal te bereiken.

Daarnaast is in de hal een separaat toilet aanwezig en vanuit de woonkamer een berging te bereiken waar de technische installaties en de witgoed aansluitingen zitten.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 252.900,- v.o.n.
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord, west
Oppervlakte
72 m²

Woonhuis

Kamers
3
Slaapkamers
2
Verdiepingen
1
Woonopp.
83 m²
Inhoud
328 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
warmtepomp

Garage

Type
geen garage

Berging

Type
vrijstaand hout

Foto's

Levensloopwoning AV8 / sit.  16Levensloopwoning AV8 / sit.  16Levensloopwoning AV8 / sit.  16

Over dit nieuwbouwproject

Avondviolier

Te midden van de bloemdijken, polders en welen ligt het dorpje Ovezande, een dijkdorp met woningen onder en boven de dijk. Zeker in het voorjaar wanneer de bloesem in de boomgaarden zichtbaar is, mogen de dijken in de Zak van Zuid Beveland rekenen op veel bezoekers.

In deze mooie omgeving aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk in Ovezande, wordt woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park, ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, in het project met de naam 'Avondviolier'.

In dit kleinschalige nieuwbouwplan die gekenmerkt wordt door veel groen en water is ruimte voor het bouwen van allerlei verschillende typen woningen van rijwoningen tot vrijstaande woningen op royale percelen grond. In de eerste fase van dit bouwplan zijn inmiddels 5 rijwoningen gebouwd en bewoond.
Het overige deel van het nieuwbouwplan bestaat uit royale twee-onder-een-kap- en levensloopwoningen.

Ovezande wordt omringd door vele andere dorpskernen binnen de gemeente Borsele. Via de prachtige bloemdijken is er een prachtige fietsroute door de kleine omliggende dorpjes, zoals Oudelande, Baarland, Driewegen en Kwadendamme. In Ovezande vindt u nog een aantal winkelvoorzieningen en in de omliggende grotere kernen als Heinkenszand en 's Gravenpolder vindt u het uitgebreide winkelaanbod.
Verder vindt u er nog een Rooms-Katholieke kerk en een Nederlands-Hervormde kerk. Die laatste, gelegen aan het Kerkplein, wordt niet meer gebruikt voor diensten. De Dorpskerk is gebouwd in de 15e eeuw en is tegenwoordig in particulier bezit.
Regionaal is Ovezande overigens bekend door het festival Klomppop. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Hemelvaartweekend en trekt dan veel bezoekers.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Kaart

Inschrijven / informatie