Claverveld fase II

VLISSINGEN

Omschrijving

Aan de groene rand van Vlissingen, ontstaan opwindende nieuwe mogelijkheden om uw ideale thuis te vinden, of te bouwen in project Claverveld fase II te Vlissingen.
Een wijk vol van groen. Letterlijk en figuurlijk. 'Zeeuwse architectuur' inspireert de bouwstijl. Het zorgt allemaal voor aantrekkingskracht op mensen die elkaar gaan ontmoeten in deze unieke wijk. De wijk is onderverdeeld ik drie sfeergebieden: Vrije kavels, Zonnekers en Earlisehof. De drie gebieden hebben alle drie hun eigen karkater!

U komt te wonen in het groene hart van twee boeiende steden. Claverveld is Vlissingen, laat daar geen onduidelijkheid over bestaan. Vanuit de polders grenzend aan de wijk is de Sardijntoren aan de Vlissingse boulevard te zien en aan de andere horizon prijkt de Lange Jan in Middelburg. Lommerrijke fietspaden of het Bunkerpad met uitzicht op de landerijen brengen je per fiets vlot in het centrum van beide steden. Of je zet koers naar de boulevard, de stranden, duinen en bossen. Dagelijkse boodschappen? Die doe je direct om de hoek in Papegaaienburg. Wie één kilometer rijdt heeft keuze te over, al voorzien wij dat u graag even wandelt of de fiets pakt: over de draaibrug naar Oost-Souburg voor het winkelaanbod of het NS-station. De bewoners genieten uiteraard van het brede cultuurprogramma en alle culinaire heerlijkheden op Walcheren. Basis- en middelbare scholen en een tweetal gezondheidcentra zijn vlakbij , net als vele sportvoorzieningen.

Welkom bij Claverveld!
www.claverveld.nlIn project Claverveld fase II worden diverse woningtypes gerealiseerd zoals: 2-1-kap woningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen en ideale gezinswoningen. Dit onderverdeeld in twee sfeergebieden, Zonnekers en Earlisehof.

Zonnekers:
Uitgedaagd door de beeldkwaliteitseisen van de gemeente Vlissingen, maar vooral uitgedaagd om het succes van Claverveld I te overtreffen. Zo ontstonden de eerste schetsen voor de woningen in Zonnekers, het gebied binnen Claverveld II waar rij- en hoekwoningen, twee-onder één-kappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen verrijzen langs statige lanen, georiënteerd op een prachtig bos.

De woningen in Zonnekers liggen langs de centrale laan, naar en langs het authentieke, groene bos in Claverveld II. De woningen ogen rustiek en landelijk, de typische Walcherse, landelijke stijl van Claverveld. De woningen liggen in ensembles langs de laan, nagenoeg allemaal uniek. Een authentieke bouwstijl, maar onderhuids zijn de woningen ultramodern: met hoge isolatiewaarden, individuele lucht-water warmtepompen en zonnepanelen. Allemaal voor ultiem comfort. Ja, ook het comfort van een lage (gasloze) energierekening!
De meeste woningen hebben een garage of parkeergelegenheid op het kavel die grotendeels aan het zicht worden onttrokken. Dat zorgt voor minder auto's in het straatbeeld. Zo krijgt groen nog meer de ruimte in de wijk.

Earlisehof:
Een groot, open hof. Dat is Earlisehof in Claverveld. Een groot open carré dat is samengesteld uit vijf woonblokken. Er wordt voor iedereen gebouwd. Voor singles, stellen, grote en kleine (vaak jonge) gezinnen. Juist omdat diversiteit kwaliteit brengt. De woningen omarmen een gezamenlijk groen hof met streekeigen planten, kruiden en fruitbomen. Op initiatief van de gemeente en in overleg met de bewoners wordt het ingericht. Het hof biedt vooral ook ruimte voor ontmoeting. Zie het hof beslist en gerust als extra, sociale leefruimte. Je openslaande tuindeuren aan de binnenzijde betrekken het hof bij je woning.

Een zijstraat in de groene laan door Claverveld verbindt Earlisehof met de doorgaande wegen. In de luwte, weg van de drukte vormt Earlisehof een oase. De hofwoningen ogen rustiek en landelijk, dankzij de typische Walcherse bouwstijl van Claverveld. De woningen zijn ultramodern: met hoge isolatiewaarden, individuele lucht-water warmtepompen en zonnepanelen. Allemaal voor ultiem comfort. Ja, ook het comfort van een lage (gasloze) energierekening!
Het hof heeft een groene schil. De individuele tuinen van alle woningen bevinden zich immers aan de buitenzijde. Gemotoriseerd verkeer parkeert buiten het hof, centraal en netjes uit het zicht. Het parkachtige hart van het hof is immers bedoeld om te spelen, rusten,
tuinieren, af te spreken, plukken... en genieten!Prijzen zijn vanaf € 309.900,00 tot € 659.500,00
Inhoud is vanaf 471 m² tot 778 m²
Woonoppervlakte is vanaf 111 m² tot 196 m²
Perceeloppervlakte is vanaf 139 m² tot 468 m²

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Woonhuis

Verdiepingen
1

Foto's

Claverveld fase II Claverveld fase II Claverveld fase II Claverveld fase II Claverveld fase II Claverveld fase II

Kaart

Inschrijven / informatie