De 4 Winden / Levensloop hoekwoning sit. 5

SINT-ANNALAND
Koopsom: € 279.900,- v.o.n.

Omschrijving

Hoewel 3 van de 4 hoekwoningen qua vormgeving gelijk zijn, hebben ze toch allemaal hun eigen identiteit dankzij het gebruik van verschillende steenkleuren. Daarnaast is er één hoekwoning die in uiterlijk afwijkt omdat deze is voorzien van een zogenaamde kopgevel.

Verder is de indeling van de woningen wel identiek. Achter de voordeur treft u de hal waarin zich het toilet en trapopgang met daaronder een berging voor de technische installaties bevinden. Vervolgens komt u in de woonkamer met open keuken. Vanuit de zithoek kijkt u zo de straat in naar molen "De 4 Winden", waar het plan zijn naam aan ontleent. Aan de achterzijde staat de keuken gepland en daarvoor worden alle aansluitingen aangebracht. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer met aangrenzende badkamer te bereiken. In de badkamer vindt u een wastafel, douche en toilet. Ook is hier de aansluiting voor het witgoed te vinden.

De verdieping is nog een onbeschreven bladzijde en kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. De verdieping is zo ruim dat er met gemak 2 slaapkamers en een badkamer te realiseren zijn.

Bij de bouwnummers 1, 5 en 10 bestaat de mogelijkheid om naast de woning een garage te realiseren. In ieder geval is er bij iedere woning plaats voor het parkeren van 1 auto op eigen terrein. De achtertuinen zijn ruim met ca. 11 bij 12 meter en 7,5 bij 12 meter bij bouwnummer 6. In iedere tuin wordt een berging geplaatst.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 279.900,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord, oost
Oppervlakte
132 m²

Woonhuis

Kamers
2
Slaapkamers
1
Verdiepingen
2
Woonopp.
107 m²
Inhoud
384 m³
Ligging
aan rustige weg

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp

Garage

Type
garage mogelijk

Berging

Type
vrijstaand hout

Foto's

De 4 Winden / Levensloop hoekwoning sit. 5De 4 Winden / Levensloop hoekwoning sit. 5De 4 Winden / Levensloop hoekwoning sit. 5De 4 Winden / Levensloop hoekwoning sit. 5

Over dit nieuwbouwproject

De 4 Winden

In Sint-Annaland , aan de Suzannaweg, is door Zeeland Wonen een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld. Het nieuwbouwplan behelst totaal 10 levensloopbestendige woningen, in 2 blokjes van 5 woningen. Deze woningen komen te liggen op een super plekje in Sint-Annaland! Je hoeft de straat maar uit te wandelen om bij de mooie jachthaven uit te komen en bij de supermarkt waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen. Ook is de stijl helemaal passend bij het karakter van het dorp. Doordat iedere gevel uitgevoerd wordt met een andere steenkleur, krijgt elke woning zijn eigen sfeer.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Kaart

Inschrijven / informatie