De Bieselinghe, levensloopbestendig

KAPELLE
Koopsom: € 399.000,- v.o.n.

Omschrijving

Binnenkort wonen in een levensloopbestendige woning met inpandige garage? We hebben deze royale woning vrijwel direct beschikbaar!

Deze levensloopbestendige woning is binnenkort klaar voor bewoning. Een prachtige en zeer ruime nieuwbouwwoning met alles gelijkvloers en bovendien extra ruimte op de verdieping! Met het gereedkomen van deze woning is het kleinschalige plan voltooid.

U vindt dit kleinschalig woonproject op een historische locatie in het dorp Biezelinge. Waar eeuwen geleden het water van de voormalige haven van Biezelinge naar de Schelde stroomde, is opnieuw een waterloop aangelegd. Een historische locatie waar u kunt wonen tussen de bloeiende boomgaarden van het fruitteeltgebied rondom Kapelle op korte afstand van alle voorzieningen die Kapelle u te bieden heeft. Bovendien ligt Kapelle zeer gunstig voor wat betreft de ontsluitingsmogelijkheden met betrekking tot de trein en de rijksweg A58.

Dit bouwnummer wordt uitgevoerd conform het basismodel, inclusief de optie met een uitgebouwde slaap- en badkamer aan de achterzijde. Daardoor beschikt de woning ook over een inpandige geïsoleerde garage. Deze optie zit reeds opgenomen in de genoemde koopsom.
De woning heeft op de begane grond o.a. over een zeer ruime woonkamer met aan de achterzijde de keuken. Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken voor de wasmachine, droger en u vindt hier de verwarmingsinstallatie. Daarnaast zijn er een uitgebouwde slaapkamer met aangrenzende badkamer en de inpandige garage. Op de verdieping zijn nog twee grote slaapkamers met een eigen badkamer.

Uiteraard zijn de woningen met een energieklasse A++ enorm energiezuinig en wordt deze gasloos gebouwd, uitgevoerd met een lucht warmtepomp installatie in de bijkeuken voor de centrale verwarming en warmwatervoorziening. Verder zijn de kozijnen van kunststof en is vloerverwarming als hoofdverwarming standaard. Tevens zijn er maar liefst 10 pv panelen geïnstalleerd voor het opwekken van eigen elektriciteit. De woning wordt geleverd met alle benodigde aansluitingen voor sanitair. Het tegelwerk en sanitair is niet in de koopsom begrepen.

Aan de achterzijde vindt u de fraaie tuin op het westen.
Kortom, wonen met alle gemakken en voorzieningen gelijkvloers inclusief de geïsoleerde garage EN met een compleet uitgevoerde verdieping met royale slaapkamers en badkamer. Aan ruimte geen gebrek. Maak een afspraak om de woning van binnen te bekijken!

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 399.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2019
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
west
Oppervlakte
180 m²

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
3
Verdiepingen
2
Woonopp.
135 m²
Inhoud
398 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp

Garage

Type
garage mogelijk

Foto's

De Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendig

Kaart

Inschrijven / informatie