De Bieselinghe, levensloopbestendig

KAPELLE
Koopsom: € 419.500,- v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouw met alles gelijkvloers en bovendien extra ruimte op de verdieping!
Op een historische locatie in het dorp Biezelinge is een kleinschalig woonproject in ontwikkeling gebracht. Waar eeuwen geleden het water van de voormalige haven van Biezelinge naar de Schelde stroomde, is opnieuw een waterloop aangelegd. Een historische locatie waar u kunt wonen tussen de bloeiende boomgaarden van het fruitteeltgebied rondom Kapelle op korte afstand van alle voorzieningen die Kapelle u te bieden heeft. Bovendien ligt Kapelle zeer gunstig voor wat betreft de ontsluitingsmogelijkheden met betrekking tot de trein en de rijksweg A58.

In dit kleinschalige plan worden 2-onder-1-kap woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond gerealiseerd. Inmiddels nadert het plan zijn voltooiing want alleen de laatste 2 woningen moeten nog gebouwd worden. Met als resultaat een prachtig woongebied met oog voor rust en natuur.

Dit bouwnummer wordt uitgevoerd conform het basismodel, inclusief optie 4. Deze houdt in dat de woning aan de achterzijde wordt uitgebreid waardoor de woning ook over een garage beschikt. Deze optie zit reeds opgenomen in de genoemde koopsom.
De woning beschik dus over een slaap- en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en badkamer op de verdieping. De woonkamer is ingedeeld met een zitgedeelte aan de voorzijde en de keuken aan de tuinzijde. Tevens is de garage inpandige bereikbaar.

Uiteraard zijn de woningen met een energieklasse A++ enorm energiezuinig. De woningen worden gasloos gebouwd, uitgevoerd met een lucht warmtepomp installatie in de bijkeuken voor de centrale verwarming en warmwatervoorziening. Verder zijn de kozijnen van kunststof en is vloerverwarming als hoofdverwarming standaard. Tevens zullen de nodige PV-panelen worden geplaatst voor het opwekken van eigen elektriciteit.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 419.500,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2019
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
west
Oppervlakte
180 m²

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
3
Verdiepingen
2
Woonopp.
135 m²
Inhoud
398 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp

Garage

Type
garage mogelijk

Foto's

De Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendigDe Bieselinghe, levensloopbestendig

Kaart

Inschrijven / informatie