De Blikken - fase 2 / 2-1 kap LL / sit. 17

'S-HEERENHOEK
Koopsom: € 375.000,- v.o.n.

Omschrijving

Aan de rand van 's-Heerenhoek wordt het nieuwbouwplan De Blikken ontwikkelt. Inmiddels zijn de woningen uit fase 1 verkocht en in aanbouw. Deze woningen worden in fase 2 gerealiseerd.

Over de combinatie van de woningen is goed nagedacht; voor elk wat wils. Gelegen in het dorp maar met de ontsluiting richting de A58 en de Westerscheldetunnel om de hoek.

Aan de Boonmanstraat komen drie compacte 2-1-kapwoningen die veel ruimer zijn dan de voorgevel doet vermoeden!
In basis hebben deze woningen een slaap- en badkamer op de begane grond en zijn daarmee ook levensloopbestendig. Natuurlijk kan de slaapkamer beneden ook gebruikt worden als kantoor of misschien trekt u deze ruimte liever bij de woonkamer voor een riante leefruimte!


Deze leuke 2-1-kap woningen met volledig ingedeelde bovenverdieping staan op een perceel die mogelijkheid biedt tot parkeren op eigen terrein. Bovendien zijn de woningen voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond, wat de woning tevens levensloopbestendig maakt.

Via de voorkant van de woning komt u de hal binnen. In de hal bevindt zich de meterkast, trapkast met aansluiting voor de wasmachine en de warmtepomp, toegang tot het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit hier loopt u de sfeervolle woonkamer met open keuken binnen. De keuken, die in een hoekopstelling is bedacht, is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De zithoek bevindt zich aan de achterkant van de woning en geeft u door de grote raampartij een prachtig zicht op en toegang tot uw tuin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer en de aangrenzende badkamer voorzien van een toilet, wastafelmeubel en inloopdouche. Maar de slaapkamer beneden kan ook gebruikt worden als kantoor of misschien trekt u deze ruimte liever bij de woonkamer voor een riante leefruimte!
Als we weer terug gaan naar de hal treft u daar de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de tweede badkamer die ook voorzien wordt van tegelwerk en een toilet, wastafelmeubel en een inloopdouche.

De achtertuin is via de zijkant van de woning te bereiken. In de tuin word een berging geplaatst voorzien van elektra.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 375.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
tuin rondom
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord
Oppervlakte
1 m²

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
3
Verdiepingen
2
Woonopp.
107 m²
Inhoud
446 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp

Garage

Type
geen garage

Berging

Type
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Foto's

De Blikken - fase 2 / 2-1 kap LL / sit. 17 De Blikken - fase 2 / 2-1 kap LL / sit. 17 De Blikken - fase 2 / 2-1 kap LL / sit. 17 De Blikken - fase 2 / 2-1 kap LL / sit. 17 De Blikken - fase 2 / 2-1 kap LL / sit. 17

Over dit nieuwbouwproject

De Blikken - fase 2

Aan de rand van 's-Heerenhoek wordt het nieuwbouwplan De Blikken ontwikkelt. Inmiddels zijn de woningen uit fase 1 verkocht en de bouw gestart. Inmiddels is de verkoop gestart van fase 2!

Veel van deze woningen hebben een vrij uitzicht over de polder, al ligt de ontsluiting richting de A58 en de Westerscheldetunnel om de hoek. Een perfecte combinatie!
Ook over de combinatie van de woningen is goed nagedacht; voor elk wat wils.

Zo komen er in het plan, aan de Raasstraat en met uitzicht over de polder, een twee 2-1-kap en een 3-1-kapwoning. Bij de 2-1-kapwoningen is een oprit aanwezig en optioneel is het mogelijk een garage te realiseren. Eén hoekwoning van de 3-1-kap beschikt ook over een oprit en de mogelijkheid een garage te realiseren. Alle woningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een grote, open zolder.

Aan de Boonmanstraat komen drie compacte 2-1-kapwoningen die veel ruimer zijn dan de voorgevel doet vermoeden!
In basis hebben deze woningen een slaap- en badkamer op de begane grond en zijn daarmee ook levensloopbestendig. Verder zijn er op de verdieping nog 2 ruime slaapkamers en is zelfs een tweede badkamer aanwezig. Natuurlijk kan de slaapkamer beneden ook gebruikt worden als kantoor of misschien trekt u deze ruimte liever bij de woonkamer voor een riante leefruimte!
Beschikbare woningtypes binnen dit project

Kaart

Inschrijven / informatie