Fort Oriental 11-06

4463AP GOES Huurprijs: € 393,- p.m.
28 m² oppervlakte

Omschrijving

Bent u op zoek naar een garagebox dicht bij huis? Op de Goese Ketelhaven is Fort Oriental gerealiseerd. Het project is gelegen op de hoek van de Courtinestraat en Fort Oriental en bestaat uit twee moderne gebouwen. Fort Oriental heeft een uitstekende ligging in Goes, vlakbij het water van het 'Goese Meer' van waaruit je via een kanaal naar het Veerse Meer kunt varen. Het gebied wordt omringd door de woonwijken Goese Diep, Goese Meer, Goese Polder, Goes-Oost, Noordhoek en Mannee met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, villa's en appartementen. Voor particulieren en lokale ondernemers is dit een perfecte plek, vlakbij huis en op een uitstekende locatie.


Deze garagebox (unit 2.10) beschikt over een fijne ligging op de hoek van het complex, waardoor er extra ruimte aan de achterzijde is gerealiseerd. De box is 7 m diep, ca. 2.9 m breed en beschikt over een elektrische overheaddeur en elektriciteit.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 393,- p.m.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Garagebox

Vrijblijvend gesprek met onze hypotheekadviseur?

Garagebox

Woonopp. 28 m²

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Vraag nu een objectieve, deskundige waardebepaling aan.

Aanvragen
Meer informatie 0113-250555
Deel deze woning

Kaart

Heeft u interesse?

Neem dan via onderstaand formulier contact op om een bezichtiging in te plannen.

Om op een woning te bieden, is het belangrijk dat u weet wat u kunt lenen. Wij kunnen u daarin adviseren. Laat gratis de waarde van uw huidige woning bepalen, ontvang een vrijblijvend hypotheekadvies en/of vraag een second opinion voor uw hypotheekadvies aan. Vink de gewenste aanvullende diensten aan in het formulier.

  *
  *
  *
  *
  Aanvullende opties  AVG *