Hazenburg II / 2-1 kap / sit. 36 Slaak

ARNEMUIDEN
Koopsom: € 373.500,- v.o.n.

Omschrijving

Aan de Slaak vindt u de volgende uitbreiding van Hazenburg II. Hier worden 6 twee-onder-een-kapwoningen aangeboden. Omdat de kap van de buitenste woningen dwars staat op de rest, krijgt het geheel een speelse aanblik.De woonkamer van deze woning is lekker ruim en door de grote raampartij in de achtergevel en erker in de zijgevel baadt de gehele benedenverdieping in het licht. De woonkamer is tuingericht met aan de voorzijde de keuken in een hoekopstelling. Alle aansluitpunten t.b.v. de keuken zullen op basis hiervan worden aangebracht. Heeft u anderen ideeën? Natuurlijk kan dit aangepast worden.
Handig dat de ruimte onder te trap benut wordt met een trapkast. Volop ruimte voor het opruimen van keukenvoorraad of stofzuiger.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden. Hiervan zijn 2 slaapkamers ongeveer even groot met 13m2 en 14m2, slaapkamer 3 is 7,5m2. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

De open zolder is te bereiken met een vaste trap. Hier vindt u de diverse technische installaties. De ruimte is groot genoeg om nog een 4e slaapkamer én een bergruimte te realiseren.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 373.500,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
oost, zuid

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
3
Verdiepingen
3
Woonopp.
126 m²
Inhoud
558 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmte terugwininstallatie, warmtepomp

Garage

Type
aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto

Foto's

Hazenburg II / 2-1 kap / sit. 36 SlaakHazenburg II / 2-1 kap / sit. 36 SlaakHazenburg II / 2-1 kap / sit. 36 SlaakHazenburg II / 2-1 kap / sit. 36 SlaakHazenburg II / 2-1 kap / sit. 36 SlaakHazenburg II / 2-1 kap / sit. 36 Slaak

Over dit nieuwbouwproject

Hazenburg II

Hazenburg II is een schitterend nieuw uitbreidingsplan te Arnemuiden. Het totaal plan behelst een diversiteit aan woningen; rijwoningen, 2/1 kappers en vrijstaande woningen.

Het dorp Arnemuiden kent een hoog voorzieningenniveau en een druk verenigingsleven. Op het dorp vindt u o.a. een supermarkt, bakker, bloemist, drogist en tal van andere winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse basisscholen en kinder- en naschoolse opvang. In uw vrije tijd zijn er verschillende verenigingen waarbij u zich kunt vermaken; muziekvereniging, diverse sportclubs, scouting etc.

Ook ligt het dorp op korte afstand van Vliegveld Midden Zeeland en het Veerse Meer dat een groot aantal recreatiemogelijkheden biedt.

Op nog geen 10 minuten rijafstand met de auto, bevindt zich de hoofdstad van Zeeland; Middelburg. Deze historische stad met een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden, attracties en evenementen leeft. Ook zijn hier diverse scholen in het voortgezet onderwijs te vinden. Vlissingen biedt daar weer een vervolg op met Hogeschool Zeeland.

Ook steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen liggen binnen handbereik. Doordat Arnemuiden nabij de A58 ligt, heeft u direct verbinding naar deze steden die in een uur te bereiken zijn. Als u geen zin heeft om de drukte van het verkeer op te zoeken, kan u ook de trein nemen die op dit dorp stopt.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Kaart

Inschrijven / informatie