Klasseboxen, Goese Diep te Goes

GOES
Vraagprijs: op aanvraag

Omschrijving

Klasseboxen Goese Diep

Bent u ZZP-er en/of ondernemer en wilt u graag de stap maken naar een eigen bedrijfs- en/of werkruimte? Of bent u een particulier die graag extra opslagruimte zou willen hebben voor de camper, boot of huisraad? Wellicht heeft u zelf geen gebrek aan ruimte maar zoekt u een leuke belegging?

Bekijk dan ons aanbod hoogwaardige, multifunctionele Bedrijfsunits en Garageboxen in diverse maten op bedrijventerrein het Goese Diep in Goes.

Het Klasseboxenproject bestaat uit 12 XL-Garageboxen, 24 XXL-Garageboxen en 4 Bedrijfsunits met verdiepingsvloer en parkeerplaatsen. De boxen zijn multifunctioneel inzetbaar voor het veilig stallen van bijv. uw bedrijfswagen, aanhanger, materiaal, machines, bedrijfsvoorraad, boot of camper. De 4 Bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor het huisvesten van bedrijven die werk- opslag- en kantoorruimte graag met elkaar zouden willen combineren. Het geheel heeft een uiterst modern uiterlijk en is gesitueerd op een volledig omheind terrein met 2 schuifpoorten incl. toegangscontrole waardoor alleen bevoegden toegang hebben tot het terrein. Verder beschikt het terrein over camerabewaking en terreinverlichting. Uw eigendommen kunnen hier uitermate veilig worden opgeslagen.

Prijsindicatie:
Garagebox XL : € 37.500,--
Garagebox XXL : € 49.500,--
Bedrijfsunit : v.a. € 135.000,--
* alle genoemde prijzen zijn excl. BTW v.o.n.


Voorbehoud verkoper:
Verkoper zal aan koper verkopen onder voorbehoud van het definitief verkrijgen van de omgevingsvergunning.


Is uw interesse gewekt? Download dan onze brochure of neem contact met ons op voor toegang tot onze dataroom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Garagebox

Garagebox

Oppervlakte
1.180 m²
Perceelopp.
2.230 m²

Foto's

Klasseboxen, Goese Diep te GoesKlasseboxen, Goese Diep te GoesKlasseboxen, Goese Diep te GoesKlasseboxen, Goese Diep te GoesKlasseboxen, Goese Diep te GoesKlasseboxen, Goese Diep te GoesKlasseboxen, Goese Diep te Goes

Plattegronden

Klasseboxen, Goese Diep te Goes

Kaart

Interesse?