Kershage - De Wagenloods sit. 20

VLISSINGEN
onder optie

Omschrijving

Wonen in het groene hart van twee boeiende steden. Claverveld is Vlissingen, laat daar geen onduidelijkheid over bestaan. Vanuit de polders grenzend aan de wijk is de Sardijntoren aan de Vlissingse boulevard te zien en aan de andere horizon prijkt de Lange Jan in Middelburg.
Lommerrijke fietspaden of het Bunkerpad met uitzicht op de landerijen brengen je per fiets vlot in het centrum van beide steden. Of je zet koers naar de boulevard, de stranden, duinen en bossen? Dagelijkse boodschappen? Die doe je direct om de hoek in Papegaaienburg. Wie één kilometer rijdt heeft keuze te over, al voorzien wij dat u graag even wandelt of de fiets pakt: over de draaibrug naar Oost-Souburg voor het winkelaanbod of het NS-station. De bewoners genieten uiteraard van het brede cultuurprogramma en alle culinaire heerlijkheden op Walcheren. Basis- en middelbare scholen en een tweetal gezondheidscentra zijn vlakbij, net als vele sportvoorzieningen. ze boffen maar; die Clavervelders!

Woningtype Wagenloods ligt In het sluitstuk van de wijk; Kershage. Met het realiseren van dit deelplan is de wijk dan ook voltooid. De laatste kans dus!Deze vrijstaande levensloopwoning ligt op een schitterend en beschut plekje in de wijk, zo recht tegenover het bestaande bos. Gelegen op een fijn perceel met de mogelijkheid om eigen terrein 2 auto's te parkeren.

De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken van 45m2 groot. Optioneel is het mogelijk de achterzijde van de woonkamer met 2,3m uit te breiden.

Verder is er een ruime slaapkamer en badkamer aanwezig. In de trapkast worden de aansluitingen voor de wasmachine en droger aangebracht zodat alle voorziening gelijkvloers aanwezig zijn.

Op de verdieping zijn nog twee mooie slaap-/ hobbykamers aanwezig. Desgewenst kan ook op deze verdieping een badkamer worden gerealiseerd.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 557.500,- v.o.n.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
3
Verdiepingen
2
Woonopp.
121 m²
Inhoud
595 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp

Garage

Type
inpandig
Capaciteit
1 auto

Foto's

Kershage - De Wagenloods sit. 20 Kershage - De Wagenloods sit. 20 Kershage - De Wagenloods sit. 20 Kershage - De Wagenloods sit. 20

Kaart

Inschrijven / informatie