Leliestraat, bouwperceel

GOES
onder optie

Omschrijving

Een fantastisch perceel bouwgrond nabij het centrum van Goes!

Aan de Leliestraat in Goes mogen we u namens onze opdrachtgever een prachtig perceel bouwgrond aanbieden op de locatie van de voormalige Leger des Heils. Aan u de keuze om hierop uw droomwoning te realiseren.
De locatie ligt op loopafstand van de Goese binnenstad. Kortom, alle voorzieningen zijn binnen handbereik. U beschikt dus over alle gemakken die Goes u te beiden heeft.

Volgens het bestemmingsplan is het mogelijk op het perceel één of twee woningen te bouwen. Het totale perceel is maar liefst 1071 m2 groot en biedt veel mogelijkheden om dit op de voor u meest gunstige manier te bebouwen.
U kunt daarbij denken aan een ruime vrijstaande gezinswoning of bijvoorbeeld een woning met een royale woonprogramma op de begane grond om de woning volledig levensloopbestendige te maken.

Het perceel wordt geleverd onder de navolgende verkoopvoorwaarden:
-De koopsom bedraagt € 249.000,= kosten koper;
-De sloopkosten van het huidige opstal zijn voor rekening en risico van de koper;
-Met de gemeente is een exploitatieovereenkomst gesloten, waarin de bouwafspraken zijn vastgelegd; de financiële bijdrage in de zogenaamde bovenwijksevoorzieningen zijn in de koopsom begrepen. De kosten woonrijp maken van het totale gebied zijn voor rekening van de koper.

Mocht u geïnteresseerd zijn of verder gedetailleerde informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.000,- k.k.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond

Bouwgrond

Oppervlakte
1.071 m²
Perceelopp.
2.038 m²

Foto's

Leliestraat, bouwperceelLeliestraat, bouwperceelLeliestraat, bouwperceelLeliestraat, bouwperceelLeliestraat, bouwperceel

Kaart

Inschrijven / informatie