Mortiere - Poproute / Tussenwoning / sit. 30

MIDDELBURG
Koopsom: € 269.000,- v.o.n.

Omschrijving

Aan de Poproute wordt het laatste gedeelte richting de Torenweg binnenkort bebouwd met fraai ontworpen hoek- en rijwoningen. Totaal zullen op deze plek nog 31 woningen worden gebouwd, waarvan 14 koopwoningen verdeeld over vier bouwblokken. Mooie architectuur, waarbij in de gevels een aantal kenmerkende details zijn opgenomen. Deze komen tot uiting door toepassen van o.a. dwarskappen en een bijzondere hoekwoning, die de kopwoning vormt van het project. Deze woning heeft maar liefst een inhoud van meer dan 600 m³. Ten behoeve van de individualisering van de woningen zijn behalve de vermelde eigenschappen ook verschillende kleuren metselwerk gebruikt. De achterzijde van de woningen grenst aan een waterpartij n biedt daardoor veel privacy. Naar de voordeur en berging aan de achterzijde wordt tevens standaard een tegelpad aangebracht.
Alle woningen zijn ruim van opzet, beschikken over minimaal 3 slaapkamers met een mogelijkheid voor een of meerdere extra (slaap)kamers op de zolderverdieping. Deze woningen voldoen uiteraard aan alle aspecten en strenge bouwnormen die aan een nieuwe woning worden gesteld. Energiezuinig, gasloos met een eigen warmtepompsysteem, kunststof kozijnen, HR++ beglazing, voorzien van PV-panelen, inclusief sanitair en tegelwerk (naar eigen wensen aan te passen), stelpost voor de aanschaf van een keuken, etc. In de tuin wordt standaard een aparte buitenberging geplaatst. Kortom, kopen van één van deze woningen betekent voor u zorgeloos wonen in een onderhoudsarme, energiezuinige, toekomstbestendige en complete woning.

De hoekwoningen en tussenwoningen hebben een eigentijdse en complete indeling. De entree aan de voorzijde geeft toegang tot de hal met trapopgang en toilet. De hoekkeuken aan de voorzijde kan zeer praktisch worden ingedeeld. In de koopsom is reeds een door u te besteden stelpost opgenomen van € 4.250,=. Direct achter de keuken is een prima ruimte voor het plaatsen van de eethoek voor 4 of 6 personen. De tuingerichte woonkamer heeft een oppervlak van ca. 34 m² en biedt veel mogelijkheden om de door u gewenste indeling te maken en te genieten van het vrije uitzicht aan de achterzijde. Onder de trap is een trapkast opgenomen, waarin o.a. de warmtepompinstallatie en de boiler.
Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers. Door de rechte gevels is het mogelijk deze zonder hoogtebeperkingen praktisch in te delen. De badkamer ligt aan de voorzijde en beschikt over een raam in de voorgevel. Verder is deze voorzien van een wastafel, 2e toilet en douchehoekcabine met vaste wand en draaideur. De wanden worden tot het plafond betegeld. U kunt sanitair en tegelwerk naar eigen wens aanpassen.
Het woonoppervlak van de zolderverdieping bedraagt ca. 28 m². Een oppervlakte waarop makkelijk nog één of twee extra kamers kunnen worden gerealiseerd.

Door de dwarskap op de gevel, beschikt de zolderverdieping over extra veel ruimte en bedraagt het woonoppervlak hier maar liefst ca. 33 m². In deze extra "punt" is voorts ook al een raamkozijn met draai/kiepsysteem opgenomen. Dit maakt het voor u nog makkelijker om extra slaapkamers te kunnen maken.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 269.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord, oost

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
3
Verdiepingen
3
Woonopp.
123 m²
Inhoud
435 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp

Garage

Type
geen garage

Berging

Type
vrijstaand hout

Foto's

Mortiere - Poproute / Tussenwoning / sit. 30 Mortiere - Poproute / Tussenwoning / sit. 30 Mortiere - Poproute / Tussenwoning / sit. 30 Mortiere - Poproute / Tussenwoning / sit. 30 Mortiere - Poproute / Tussenwoning / sit. 30

Over dit nieuwbouwproject

Mortiere - Poproute

Wonen in Middelburg is wonen in de culturele hoofdstad van Zeeland. Behalve de stedelijke voorzieningen beschikt Middelburg tevens over veel bezienswaardigheden en monumenten. Loop wat dat betreft eens over het Abdijplein waar o.a. het Zeeuws museum is gevestigd en u zult de sfeer inademen van de periode waarin dit prachtige bouwwerk is ontstaan.
Geheel centraal in het hart is de Markt. Een groot marktplein met aangrenzend winkels, terrassen en de ruimte waar de vele evenementen plaatsvinden. Ook is er de wekelijkse markt op donderdag.
Middelburg is natuurlijk ook door de centrale ligging een uitstekende woonplaats ten opzichte van de prachtige Walcherse stranden, bossen en monumentale plaatsen als Veere, Zierikzee en Domburg. U verveelt zich hier nooit. Lekker uitwaaien aan het strand, wandelen in de prachtige bosrijke omgeving, of even een terrasje pakken. Het hoort er allemaal bij.
Naast de winkelvoorzieningen in het centrum zijn juist net aan de rand van de stad een aantal grotere winkelbedrijven gevestigd. Daar zijn o.a. doe-het-zelf-markten, meubelcentra, elektronicawinkels, etc. gevestigd. Tot slot is er door aanleg van de N57 met daarin het aquaduct onder het Kanaal door Walcheren een uitstekende directe verbinding naar de rijksweg A58. Een dagje winkelen in Antwerpen, Gent of Rotterdam is vanuit Middelburg dan ook geen enkel probleem.

Kiezen voor Woonpark Mortiere is kiezen voor kwaliteit. Deze komt tot uiting in alle facetten, die u belangrijk vindt in uw woonomgeving. Rust, ruimte, prachtige architectuur, aandacht voor groen en water in een parkachtige omgeving. Daarnaast is er bij de totstandkoming van deze wijk een stedenbouwkundig bureau betrokken, die de kwaliteit van bijvoorbeeld de woningen, straten, kleuren en omgeving toetsen aan de kwaliteitsnorm. Het resultaat mag er zijn. Een schitterende woonwijk, waarin bewoners zich echt "thuis" voelen.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Kaart

Inschrijven / informatie