Oude Rijksweg 83A

'S-HEER ARENDSKERKE
Koopsom: € 300.000,- v.o.n.

Omschrijving

Te Koop: Bouwperceel voor de bouw van een vrijstaande woning gelegen aan de Oude Rijksweg 83 te 's-Heer Arendskerke!

+ Bouwgrond +
Aan de Oude Rijksweg 83 (de weg richting Goes) ligt een prachtig en royaal perceel bouwgrond van maar liefst totaal 1.800 m². Dit bestaat uit een eigen perceel van ca. 1.371 m² en een deel van ca. 500 m² die in gebruik is van de gemeente Goes. (gebruik gemeentegrond is tegen het symbolische huurprijs van € 5,00 per jaar). Het perceel ligt aan de rand van het dorp in een klein gebied, waarop nog enkele vrijstaande woningen zijn gebouwd.

Op dit perceel bouwt u uw droomwoning, die u bovendien kunt voorzien van een eigen ruimte, die bedoelt is voor de uitoefening van uw beroep. U kunt daarbij denken aan een kantoor/praktijkruimte aan huis of bijvoorbeeld extra hobbyruimte. In dat kader is het conform de regels van het bestemmingsplan dan ook mogelijk om op uw eigen erf een bijgebouw te realiseren van maximaal 250 m². Naast de schitterende ruimte die u hierbij wordt geboden, is het perceel al voorzien van enkele fraaie bomen. Zowel de voorzijde als de achterzijde worden op deze wijze omsloten door een prachtige groene gordel.
Vanwege de perfecte oriëntatie t.o.v. de zon zou het ideaal zijn om het voorterrein te gebruiken als tuin. Het toegangspad vanaf de openbare weg zal nog worden verplaatst volgens vergunning van de gemeente. Zoals bovenstaand vermeld, is het toegestaan om een vrijstaande woning te bouwen. Uiteraard heeft u daarbij te maken met de regels van het bestemmingsplan

Het kopen van een kavel staat geheel los van de vergunningverlening voor het bouwen van een woning. Hier moet t.z.t. apart een omgevingsvergunning voor worden aangevraagd.

€ 300.000,00 vrij op naam

+ Bouwperceel incl. vrijstaande woning +
Reeds is er een woning ontworpen door Rianthuis welke u op dit perceel zou kunnen realiseren. De impressie hiervan vind u terug bij de afbeeldingen, daar is ook de plattegrond van de woning en een plattegrond van het kavel + woning aan toegevoegd om een idee te krijgen van de indeling.

Het bouwperceel incl. woning is te koop voor
€ 650.000,00 vrij op naam

+ Extra grond +
Direct naast Oude Rijksweg 85 is een landbouwperceel te huur, ter grootte van ca. 6.800 m2.
Is recent gebruikt als paardenweitje.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 300.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond

Bouwgrond

Oppervlakte
1.800 m²
Ligging
open ligging, vrij uitzicht

Foto's

Oude Rijksweg 83AOude Rijksweg 83AOude Rijksweg 83AOude Rijksweg 83AOude Rijksweg 83AOude Rijksweg 83AOude Rijksweg 83A

Kaart

Inschrijven / informatie