Ravelijn de Groene Jager 5 - Penthouse

GOES
Koopsom: op aanvraag

Omschrijving

Wonen in een Rijksmonument op een rustige locatie tegen het centrum van Goes.
Na de transformatie zal het voormalig Rijkskantoor aan de Ravelijn de Groene Jager ruimte bieden aan een 5-tal riante appartementen. Deze appartementen zullen worden voorzien van de huidige luxe en techniek, zoals een aardwarmtepomp, zonder dat het authentieke, ambachtelijke karakter van het pand verloren gaat. En dat op één van de mooiste plekjes in Goes zo aan de singel, met bovendien alle gemakken én gezelligheid van het centrum naast de deur.

Rijkskantoren Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. Het gebouw heeft blijvend vrij uitzicht op de monumentale gracht c.q. singel. De transformatie met respect voor het monument levert bijzondere ruimten op. Bovendien beschikt elk appartement over 2 eigen parkeerplaatsen, voor het penthouse 2 onder een carport op afgesloten terrein. En daarnaast over een buitenberging, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen. In het geval van het penthouse betreft het een dubbele berging.

Het summum! Op de bovenste verdieping van het appartementengebouw ligt een bijzonder penthouse. Bijzonder door de hoogte van de verdiepingsvloer, het daarmee samenhangende magnifieke uitzicht, de beleving van de woonomgeving, de constructieve details van het dak en natuurlijk niet te vergeten de geweldige ruimte! Maar liefst ca. 242 m². Wonen op deze verdieping neemt u enerzijds mee terug in de tijd, maar anderzijds geeft dit het gevoel van
eigentijds wonen met alle gemakken van heden.

Via de lift komt u rechtstreeks in de eigen hal. De entree via de hal geeft u al het goede gevoel bij vorstelijk wonen. Aansluitend is een reusachtige woonruimte met daarin de living van zo'n 95 m² gecombineerd met de woonkeuken van 29 m². De woonkamer geeft door toepassing van de authentieke materialen en de fraaie details uit het verleden meteen het gevoel van gezelligheid en ruimtelijk comfort. Dit doet de speciale sfeer van vroeger herleven. In de woonkeuken realiseert u de keuken volledig naar eigen wens, waarbij verschillende opstelmogelijkheden zijn met bijvoorbeeld een kookeiland. Direct naast de keuken is er een praktische bijkeuken, die voor velerlei doeleinden kan worden gebruikt, zoals voor extra voorraad of gewoon als praktische bergruimte voor uw spullen.

In het verlengde van de living vindt u een heerlijk lichte omgeving door de toepassing van schuiframen, waarbij het dak als het ware deels kan worden opengezet. Doordat het woongedeelte aan drie zijden beschikt over diverse raampartijen beleeft u hier alle facetten van zowel de groene en waterrijke omgeving als ook de beweging van en naar de stad. De hoogte van de daken bevestigen de ruimtelijke beleving nog eens extra. Tot slot is een klein deel van de ruimte boven de living middels een trap toegankelijk gemaakt, zodat er een entresol is ontstaan.

Ook in de slaapkamer aan de voorzijde met badkamer en suite herkent u de sfeervolle balken en dakelementen, die het wonen in deze ruimte zo speciaal maakt. Door de ruime opzet zijn er meerdere mogelijkheden voor het plaatsen van een bed met bijbehorend meubilair. Datzelfde geldt overigens ook voor de badkamer en suite.

De 'master' slaapkamer van het penthouse beschikt over een ruimte van bijna 25 m². Ook bij deze slaapkamer mag de eigen badkamer niet ontbreken. Bovendien beschikt deze over een prachtige inloopkast. Wat u zeker niet mag missen is de luxe van de prachtige openslaande deuren in de zijgevel, die uitmonden op een schitterend dakterras. Op dit dakterras in uw eigen omgeving van rust, ruimte en privacy smaakt uw maaltijd of drankje extra lekker! Wat is dit heerlijk onbezorgd wonen!

Meer informatie vindt u op ravelijndegroenejager.nl

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Appartement
Soort
penthouse
Bouwjaar
1914, 2019
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Appartement

Kamers
3
Slaapkamers
3
Verdiepingen
1
Woonopp.
242 m²
Inhoud
723 m³
Ligging
aan rustige weg

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie, warmtepomp

Garage

Type
parkeerplaats
Capaciteit
1 auto

Berging

Type
vrijstaand hout

Foto's

Ravelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - PenthouseRavelijn de Groene Jager 5 - Penthouse

Kaart

Inschrijven / informatie