Ringbaan West 1a/ 20-21

GOES
Vraagprijs: € 59.900,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goed bereikbare opslagruimte in Goes?

Namens onze opdrachtgever bieden wij twee nieuwe hoogwaardig geprefabriceerde geschakelde garageboxen te koop aan. De garageboxen zijn gesitueerd op het sinds december 2021 opgeleverde nieuwbouwproject aan de Ringbaan West 1a te Goes. De boxen zijn beiden ca. 19,5 m² groot en gelegen op percelen van ca.31,5 m² eigen grond. De garageboxen zijn enkel gezamenlijk te koop. Er is een uitsparing in de wand tussen de 2 boxen gerealiseerd en deze is verstevigd met een funderingsbalk tussen beide units.

Ligging/Bereikbaarheid
De locatie is zeer goed bereikbaar vanuit Goes als ook daarbuiten. Ringbaan West 1a bevindt zich aan de Westkant van Goes. De garageboxen zijn te bereiken via de Ringbaan West en de 's-Heerhendrikskinderendijk.

Eigendom en Mandelig Eigendom
De garageboxen staan op eigen grond. Het terrein direct voor de garages is in eigendom uitgegeven waarbij is vastgelegd dat de eigenaren van de garages over en weer het recht hebben om te komen en te gaan over elkaars terrein.
De toegangswegen op het terrein zijn mandelig terrein waar alle eigenaren gebruik van kunnen maken. Het terrein voor de garages en ook de toegangswegen worden gezamenlijk onderhouden. Op het terrein staat een centrale aansluitkast voor de stroomvoorziening van de garages. In deze kast heeft iedere garage een individuele meter die het stroomverbruik registreert. Er is een vereniging opgericht welke zorg draagt voor de inning van een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage voor onderhoudterrein, terreinverlichting en de jaarlijkse afrekening van stroomverbruik.


Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Goes, sectie A, nummer 3890 en 3891 totale grootte 63 m².
Mandeligheid, kadastraal bekend gemeente Goes, sectie A, nummers 3885
en 3904

Afmeting (per box)
L 6.5m x B 2.98m x H 2.56m
Doorrijhoogte: 2.04m
BVO: 19,5 m²
Perceel ca.: 31,5 m²

Voorzieningen
- 2 x sectionaaldeur met elektrische aandrijving
- 2 afstandsbedieningen per sectionaaldeur
- LED verlichting
- 2 x schakelaar/stopcontact combinatie

Vraagprijs
€ 65.000,- excl. BTW Kosten Koper

De garageboxen zijn enkel gezamenlijk te koop.

Omzetbelasting
Voor zowel de ondernemer als de particulier is er 21% BTW van toepassing ( geen overdrachtsbelasting).

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Oplevering
In huidige staat.

Opleveringsniveau
As is, where is.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Ringbaan West 1a, box 20 en 21 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 59.900,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Garagebox

Garagebox

Oppervlakte
39 m²
Perceelopp.
63 m²

Foto's

Ringbaan West 1a/ 20-21 Ringbaan West 1a/ 20-21 Ringbaan West 1a/ 20-21 Ringbaan West 1a/ 20-21 Ringbaan West 1a/ 20-21 Ringbaan West 1a/ 20-21

Kaart

Interesse?