Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21

OVEZANDE
Koopsom: € 348.900,- v.o.n.

Omschrijving

Te midden van de bloemdijken, polders en welen ligt het dorpje Ovezande, een dijkdorp met woningen onder en boven de dijk. Zeker in het voorjaar wanneer de bloesem in de boomgaarden zichtbaar is, mogen de dijken in de Zak van Zuid Beveland rekenen op veel bezoekers.
Ovezande wordt omringd door vele andere dorpskernen binnen de gemeente Borsele. Via de prachtige bloemdijken is er een prachtige fietsroute door de kleine omliggende dorpjes, zoals Oudelande, Baarland, Driewegen en Kwadendamme. In Ovezande vindt u nog een aantal winkelvoorzieningen en in de omliggende grotere kernen als Heinkenszand en 's Gravenpolder vindt u het uitgebreide winkelaanbod.
Verder vindt u er nog een Rooms-Katholieke kerk en een Nederlands-Hervormde kerk. Die laatste, gelegen aan het Kerkplein, wordt niet meer gebruikt voor diensten. De Dorpskerk is gebouwd in de 15e eeuw en is tegenwoordig in particulier bezit.
Regionaal is Ovezande overigens bekend door het festival Klomppop. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Hemelvaartweekend en trekt dan veel bezoekers.

In deze mooie omgeving aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk in Ovezande, wordt woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park, ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen in een plan genaamd Avondviolier. Van het type AV2 worden 2 woningen aangeboden.

De indeling van de woning is als volgt. Via de hal/entree met toilet en meterkast is er toegang tot de Z-vormige woonkamer. Deze uitgedachte indeling zorgt ervoor, dat er automatisch een verdeling ontstaat tussen een aparte woonkamer en separate eetkamer. De keukeninrichting kan geheel naar eigen wens worden uitgevoerd. Diverse aansluitingen daarvoor zijn reeds opgenomen en uiteraard aan te passen naar de keuken van uw keuze. De woonkamer ligt aan de voorzijde en de eetkamer is tuingericht. Door de openslaande tuindeuren geniet u van de royale en zonnige achtertuin. Onder de trap is standaard een royale bergruimte voorzien.

Op de 1e verdieping zijn er drie echt ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en 2e toilet. Uiteraard is het sanitair en tegelwerk standaard meegenomen, maar kunt u dat ook geheel op uw wensen aanpassen en bepaalt u zelf hierin uw keuze.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Deze is standaard al ingedeeld met een overloop, compleet afgewerkte 4e slaapkamer en veel extra bergruimte.

Standaard word er een garage gerealiseerd, en biedt de oprit ruimte voor parkeren op eigen terrein.

Energieneutraal
Dit project wordt gebouwd zonder gasaansluiting. Dat wil zeggen, dat de woningen zullen worden voorzien van een elektrisch warmtepompsysteem, waarbij vloerverwarming als hoofdverwarming zal worden toegepast (eventueel op de verdieping met radiatoren). Maar deze woningen gaan nog een stap verder! De gehele woning wordt zodanig uitgevoerd, dat deze energieneutraal zullen worden gebouwd, Dit betekent een zogenaamde EPC waarde van 0.
Kortom, uw nieuwe woning is op de toekomst voorbereid!

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 348.900,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord, west

Woonhuis

Kamers
5
Slaapkamers
4
Verdiepingen
3
Woonopp.
147 m²
Inhoud
512 m³
Ligging
in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp

Garage

Type
aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto

Foto's

Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21Twee-onder-een-kap - AV2 sit. 21

Kaart

Inschrijven / informatie