Westendorp - 2/1 kapwoning sit. 1

KAPELLE
Koopsom: € 391.300,- v.o.n.

Omschrijving

De twee-onder-een-kap-woningen zijn er in twee verschillende uitvoeringen, waarbij de ene woning is voorzien van een dwarskap en de naastgelegen heeft een zogenaamde langskap. De indeling op de begane grond en eerste verdieping is identiek. De woningen die beschikken over een dwarskap profiteren aan de voor- en achterzijde over een extra grote zolder met ruimte voor meerdere (slaap) kamers. Dit bouwnummer beschikt over een dwarskap.

Inmiddels zijn de bouwvoorbereidingen voor dit project gestart. Deze woning zal uitgevoerd worden met een uitbouw van 1,2m op de begane grond. Ook zullen de heipalen t.b.v. een garage worden geslagen. Deze opties zijn in de koopsom verwerkt.

De zij-entree geeft toegang tot de hal met toilet en de meterkast. Door een uitgekiende indeling met de hal en de trapopgang in het middengedeelte,
ontstaat er een praktische gescheiden woonkamer en eetkeuken. De woonkamer ligt aan de voorzijde en is heerlijk licht! Dit is de ruimte die volledig voor wonen wordt gebruikt. De keuken is tuingericht, halfopen en biedt ruimte aan een ruime keukenopstelling en eettafel. Ook dit is een prachtige lichte ruimte door de vele ramen in de achtergevel. De keukenopstelling kan hierin zowel in hoekopstelling als ook met een apart kook- of spoeleiland worden opgesteld.

De eerste verdieping beschikt over een drietal grote slaapkamers. Doordat de kap pas begint op de tweede verdieping, zijn de wanden op de eerste verdieping recht, zodat er geen beperkingen zijn voor het plaatsen van bijvoorbeeld kasten. De 'master bedroom' is maar liefst ruim 16 m2 groot! De overige slaapkamers hebben ook een prima afmeting. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet.

De tweede verdieping biedt een fantastische ruimte voor het realiseren van één of meerdere kamers, waardoor uw woning zou beschikken over 5 (!) (slaap)kamers. Deze woning met de dwarskap, die over de gehele diepte doorloopt, beschikt over extra ruimte, waarbij zowel in de voor- als in de achtergevel een extra raamkozijn is opgenomen.

De woning ligt op ruim perceel eigen grond van ca. 291m2, optioneel kan een garage worden aangebouwd.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 391.300,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
3
Verdiepingen
3
Woonopp.
151 m²
Inhoud
580 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp

Garage

Type
garage mogelijk

Berging

Type
vrijstaand hout

Foto's

Westendorp - 2/1 kapwoning sit. 1Westendorp - 2/1 kapwoning sit. 1Westendorp - 2/1 kapwoning sit. 1Westendorp - 2/1 kapwoning sit. 1Westendorp - 2/1 kapwoning sit. 1Westendorp - 2/1 kapwoning sit. 1

Over dit nieuwbouwproject

Westendorp

Kapelle heet niet voor niets de bloesem van Zeeland. In de omgeving vindt u velden met boomgaarden, die in april en mei een prachtig kleurig tapijt vormen in het landschap. Daarnaast beschikt Kapelle over een hoog voorzieningenniveau. Naast de weilanden, schorren en slikken ligt het gebied tussen Nationaal park de Oosterschelde en de Westerschelde, de vaarroute naar de haven van Antwerpen. De Oosterschelde is een bijzondere plek, die vanwege de prachtige onderwaterwereld veel bezocht wordt door natuurliefhebbers en duikers. Op loopafstand van de Zuidhoek vindt u verder het Kapelse Bos. Behalve de beschikking over meerdere supermarkten en scholen, is er ook een bibliotheek, sportcentrum en eigen zwembad. Dat alles, in combinatie met de uitstekende ontsluitingsmogelijkheden via de rijksweg A58 en de spoorverbinding die u direct naar de Randstad vervoert, maakt van Kapelle een fijne plaats om in te wonen voor jong en oud.

De nieuwste woonwijk in de Zuidhoek is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige woonwijk. Door het toepassen van verschillende woningtypen, architectuur en toegepaste kleuren, is een aantrekkelijke woonwijk ontstaan. Vrijstaand, twee-onder-een-kap en rijwoningen wisselen elkaar steeds af, waardoor het straatbeeld zeer gevarieerd is. Door de aanleg van een tunneltje onderdoor het spoor is een perfecte verbinding ontstaan tussen de wijk en het centrum met alle voorzieningen. Een uitstekende wijk voor mensen, die het kleinschalige en de veiligheid van een dorp waarderen, en daarbij dicht bij de voorzieningen willen wonen.

Zeeland Wonen heeft een tweetal woningtypen ontworpen voor de invulling van de percelen. Een eengezinswoning twee-onder-een-kap en levensloop
bestendige woningen, zowel vrijstaand als geschakeld. Fraaie woningen met een hoog afwerkingsniveau, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van energiezuinige toepassingen. Zo zijn de woningen niet meer aangesloten op het gasnetwerk, maar worden verwarmd middels een warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming. Door deze toe te passen worden de ruimten gelijkmatig verwarmd en door de hoogwaardige isolatie wordt de warmte ook prima vastgehouden. Uiteraard worden zonnepanelen aangebracht om uw woning extra energiezuinig te maken en uw energierekening laag te houden. Ook het onderhoud wordt tot een minimum beperkt door o.a. het toepassen van kunststof kozijnen. Verder worden de woningen voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, die verder naar eigen smaak en behoefte kan worden aangepast. Dit project heeft de naam "Westendorp" gekregen, naar de bedenker en tekenaar van Jip en Janneke.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Kaart

Inschrijven / informatie