Westendorp - levensloopwoning sit. 5

KAPELLE
Verkocht

Omschrijving

De levensloopbestendige woningen hebben een schitterende ligging met uitzicht op de midden in het groen gelegen fietsontsluiting richting het centrum. Kortom, hier wordt de echte rust en ruimte gevonden. Deze groene setting wordt voortgezet in het gehele bouwplan, waarbij ook erfafscheidingen die grenzen aan de straten in groen worden uitgevoerd. Deze woningen zijn, zoals de benaming al aangeeft, geheel gericht op het gemak en comfort van gelijkvloers wonen.

In de situering alsmede in de vormgeving zijn verschillende typen ontwikkeld met eenzelfde woonprogramma. Er zijn woningen,
waarbij de uitbouwen aan elkaar grenzen, maar ook waarbij het woongedeelte de schakeling vormt. Daarnaast is er ook een geheel vrijstaande woning opgenomen. Voor elk wat wils. De indeling van de woningen zijn overigens grotendeels gelijk aan elkaar.

Dit betreft de vrijstaande woning.

De entree van de woning bevindt zich aan de zijgevel. Deze verschaft toegang tot de hal met de trap naar de eerste verdieping. Het toilet is voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, maar kan uiteraard naar eigen wens en behoefte worden aangepast. In de ruime L/U-vormige woonkamer bevindt zich het zitgedeelte aan de voorzijde met het uitzicht op groen. Aan de achterzijde is de keuken- en eetruimte. In deze ruimte is het o.a. mogelijk een hoekkeuken te plaatsen, maar ook andere ideeën zijn mogelijk.

Aansluitend aan de keuken is er een portaal met toegang tot de slaapkamer, badkamer en berging. De slaapkamer heeft mooie afmetingen en er is voldoende ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld uw linnenkast. De badkamer is standaard voorzien van een 2e toilet, inloopdouche en wastafel. Ook hierin wordt standaard luxe sanitair en tegelwerk geleverd, maar uiteraard kunnen hierin uw eigen wensen ten aanzien van bijvoorbeeld indeling en materiaal worden toegepast.

Op de verdieping wordt standaard een indeling aangebracht. Er is een zeer royale overloop, die tevens fungeert als prachtige bergruimte. Daarnaast is er een aparte afsluitbare berging, waarin o.a. de unit van de mechanische ventilatie en de warmtepomp worden geplaatst. De slaapkamer aan de voorzijde van ca. 20 m2 kan worden gebruikt als logeer- en/of hobbyruimte. Zowel in de voorgevel als in de zijgevel zijn raamkozijnen opgenomen, die zorgen voor een mooie lichtinval.

Aan ruimte geen gebrek. Een woning waarin het fijn wonen is. De vele gebruiksmogelijkheden maken het een ideale woning, die berekend is op het wonen van nu en op de toekomst met lage energielasten. Comfortabel wonen in een omgeving, die op loopafstand van de voorzieningen is gelegen.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 419.900,- v.o.n.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
west

Woonhuis

Kamers
3
Slaapkamers
2
Verdiepingen
2
Woonopp.
118 m²
Inhoud
518 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp

Garage

Type
geen garage

Foto's

Westendorp - levensloopwoning sit. 5Westendorp - levensloopwoning sit. 5Westendorp - levensloopwoning sit. 5Westendorp - levensloopwoning sit. 5Westendorp - levensloopwoning sit. 5

Over dit nieuwbouwproject

Westendorp

Kapelle heet niet voor niets de bloesem van Zeeland. In de omgeving vindt u velden met boomgaarden, die in april en mei een prachtig kleurig tapijt vormen in het landschap. Daarnaast beschikt Kapelle over een hoog voorzieningenniveau. Naast de weilanden, schorren en slikken ligt het gebied tussen Nationaal park de Oosterschelde en de Westerschelde, de vaarroute naar de haven van Antwerpen. De Oosterschelde is een bijzondere plek, die vanwege de prachtige onderwaterwereld veel bezocht wordt door natuurliefhebbers en duikers. Op loopafstand van de Zuidhoek vindt u verder het Kapelse Bos. Behalve de beschikking over meerdere supermarkten en scholen, is er ook een bibliotheek, sportcentrum en eigen zwembad. Dat alles, in combinatie met de uitstekende ontsluitingsmogelijkheden via de rijksweg A58 en de spoorverbinding die u direct naar de Randstad vervoert, maakt van Kapelle een fijne plaats om in te wonen voor jong en oud.

De nieuwste woonwijk in de Zuidhoek is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige woonwijk. Door het toepassen van verschillende woningtypen, architectuur en toegepaste kleuren, is een aantrekkelijke woonwijk ontstaan. Vrijstaand, twee-onder-een-kap en rijwoningen wisselen elkaar steeds af, waardoor het straatbeeld zeer gevarieerd is. Door de aanleg van een tunneltje onderdoor het spoor is een perfecte verbinding ontstaan tussen de wijk en het centrum met alle voorzieningen. Een uitstekende wijk voor mensen, die het kleinschalige en de veiligheid van een dorp waarderen, en daarbij dicht bij de voorzieningen willen wonen.

Zeeland Wonen heeft een tweetal woningtypen ontworpen voor de invulling van de percelen. Een eengezinswoning twee-onder-een-kap en levensloop
bestendige woningen, zowel vrijstaand als geschakeld. Fraaie woningen met een hoog afwerkingsniveau, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van energiezuinige toepassingen. Zo zijn de woningen niet meer aangesloten op het gasnetwerk, maar worden verwarmd middels een warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming. Door deze toe te passen worden de ruimten gelijkmatig verwarmd en door de hoogwaardige isolatie wordt de warmte ook prima vastgehouden. Uiteraard worden zonnepanelen aangebracht om uw woning extra energiezuinig te maken en uw energierekening laag te houden. Ook het onderhoud wordt tot een minimum beperkt door o.a. het toepassen van kunststof kozijnen. Verder worden de woningen voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, die verder naar eigen smaak en behoefte kan worden aangepast. Dit project heeft de naam "Westendorp" gekregen, naar de bedenker en tekenaar van Jip en Janneke.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Kaart

Inschrijven / informatie