Hypotheken & verzekeringen

Een hypotheek die goed geregeld is, geeft rust. Er zijn veel verschillende hypotheekvormen en regels waar we ons aan moeten houden. En natuurlijk wilt u een hypotheek die goed bij u past.

Wij helpen van A tot Z met het regelen hiervan. We geven uitleg in heldere taal, zodat u goed begrijpt hoe een hypotheek precies in elkaar zit en de juiste keuzes kunt maken.

Ook op het gebied van verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Een schadeverzekering afsluiten is niet moeilijk, maar om een verzekering te vinden die goed bij u past is vaak lastig. Heeft u al jaren niet meer naar uw verzekeringen omgekeken, of ziet u door de bomen het bos niet meer? Het loont écht om uw verzekeringen regelmatig onder de loep te nemen. Daarmee helpen wij u graag!

We hebben een unieke samenwerking met onze makelaardij. Alles onder één dak, wel zo praktisch. Maar ook wanneer u niet via onze makelaardij een woning aankoopt/verkoopt bent u van harte welkom. Heeft u al een hypotheek en wilt u hier graag naar laten kijken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0113 251 361 of via financieel@faasse-fermont.nl

Om een idee te krijgen hoe onze dienstverlening wordt ervaren door klanten kunt u een kijkje nemen op Advieskeuze.nl.
Advieskeuze.nl helpt u als consument de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners bij u in de buurt. Hierbij alvast wat uitspraken van onze klanten:

Volg ons op Facebook en Insta! Blijf op de hoogte van financiële nieuwtjes, de laatste en woontrends!

        

Contact