Avondviolier

OVEZANDE
in verkoop

Omschrijving

Te midden van de bloemdijken, polders en welen ligt het dorpje Ovezande, een dijkdorp met woningen onder en boven de dijk. Zeker in het voorjaar wanneer de bloesem in de boomgaarden zichtbaar is, mogen de dijken in de Zak van Zuid Beveland rekenen op veel bezoekers.

Ovezande wordt omringd door vele andere dorpskernen binnen de gemeente Borsele. Via de prachtige bloemdijken is er een prachtige fietsroute door de kleine omliggende dorpjes, zoals Oudelande, Baarland, Driewegen en Kwadendamme. In Ovezande vindt u nog een aantal winkelvoorzieningen en in de omliggende grotere kernen als Heinkenszand en 's Gravenpolder vindt u het uitgebreide winkelaanbod.
Regionaal is Ovezande overigens bekend door het festival Klomppop. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Hemelvaartweekend en trekt dan veel bezoekers.

In deze mooie omgeving aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk in Ovezande, wordt woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park, ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, in het project met de naam 'Avondviolier'. Inmiddels is het overgrote deel van dit project gerealiseerd en wordt gestart met de laatste woningen, bestaande uit 6 rij-/ hoekwoningen.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 251.500,- t/m € 292.500,-
Status
in verkoop
Eenheden
6

Maten

Perceelopp.
110 t/m 254 m²
Woonopp.
99 t/m 124 m²
Inhoud
365 t/m 454 m³

Foto's

Avondviolier

4 types voor dit nieuwbouwproject

Kaart

Inschrijven / informatie