Avondviolier

OVEZANDE
in verkoop

Omschrijving

Te midden van de bloemdijken, polders en welen ligt het dorpje Ovezande, een dijkdorp met woningen onder en boven de dijk. Zeker in het voorjaar wanneer de bloesem in de boomgaarden zichtbaar is, mogen de dijken in de Zak van Zuid Beveland rekenen op veel bezoekers.

In deze mooie omgeving aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk in Ovezande, wordt woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park, ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, in het project met de naam 'Avondviolier'.

In dit kleinschalige nieuwbouwplan die gekenmerkt wordt door veel groen en water is er ruimte voor het bouwen van levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen op royale percelen grond. Er zijn inmiddels al diverse woningtype gerealiseerd op dit bouwplan.

Ovezande wordt omringd door vele andere dorpskernen binnen de gemeente Borsele. Via de prachtige bloemdijken is er een prachtige fietsroute door de kleine omliggende dorpjes, zoals Oudelande, Baarland, Driewegen en Kwadendamme. In Ovezande vindt u nog een aantal winkelvoorzieningen en in de omliggende grotere kernen als Heinkenszand en 's Gravenpolder vindt u het uitgebreide winkelaanbod.
Verder vindt u er nog een Rooms-Katholieke kerk en een Nederlands-Hervormde kerk. Die laatste, gelegen aan het Kerkplein, wordt niet meer gebruikt voor diensten. De Dorpskerk is gebouwd in de 15e eeuw en is tegenwoordig in particulier bezit.
Regionaal is Ovezande overigens bekend door het festival Klomppop. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Hemelvaartweekend en trekt dan veel bezoekers.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 314.900,- t/m € 349.900,-
Status
in verkoop
Eenheden
19

Maten

Perceelopp.
110 t/m 298 m²
Woonopp.
99 t/m 147 m²
Inhoud
357 t/m 554 m³

Foto's

Avondviolier

1 type voor dit nieuwbouwproject

Kaart

Inschrijven / informatie