Avondviolier - Hoekwoning - AV6

Koopprijs: € 245.000,- t/m € 245.000,-

Omschrijving

Naast het reeds gerealiseerde blokje rijwoningen wordt nu deze 6 onder 1 kap aangeboden.

Achter de voordeur treft u de hal met voldoende ruimte voor de jassen en het toilet. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met open keuken. De aansluitingen van keuken zijn aan de voorzijde voorzien en is lekker licht door het grote raam. De zithoek is tuingericht en ook hier komt veel licht binnen via de raampartij met achterdeur die zeker tweederde van de achtergevel beslaat.

Via de open trap bereikt u de verdieping. Deze trap is optioneel af te werken als kast. Op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer die ingericht wordt met douche, toilet en wastafel.

De zolder is afgewerkt met een ruime derde slaapkamer en een berging waar ook de CV ketel hangt.

Er is een fijne achtertuin die op het zuidwesten is georiënteerd. Via het zij-/ achterpad is er een vrije achterom.

De huidige koopsom is op basis van verwarming middels een CV-ketel. Uiteraard is het ook mogelijk om de woning gasloos uit te voeren; de koopsom is dan € 262.000,- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 245.000,- t/m € 245.000,-
Status
beschikbaar

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid, west

Woonhuis

Kamers
4
Woonopp.
106 t/m 106 m²
Inhoud
374 t/m 374 m³
Perceelopp.
254 t/m 254 m²

Garage

Type
geen garage
Capaciteit
1 auto

Foto's

Avondviolier - Hoekwoning - AV6Avondviolier - Hoekwoning - AV6Avondviolier - Hoekwoning - AV6Avondviolier - Hoekwoning - AV6Avondviolier - Hoekwoning - AV6Avondviolier - Hoekwoning - AV6Avondviolier - Hoekwoning - AV6Avondviolier - Hoekwoning - AV6

1 woning voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

Avondviolier

Te midden van de bloemdijken, polders en welen ligt het dorpje Ovezande, een dijkdorp met woningen onder en boven de dijk. Zeker in het voorjaar wanneer de bloesem in de boomgaarden zichtbaar is, mogen de dijken in de Zak van Zuid Beveland rekenen op veel bezoekers.

In deze mooie omgeving aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk in Ovezande, wordt woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park, ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, in het project met 'Avondviolier'.

In dit kleinschalige nieuwbouwplan die gekenmerkt wordt door veel groen en water is ruimte voor het bouwen van allerlei verschillende typen woningen van rijwoningen tot vrijstaande woningen op royale percelen grond. In de eerste fase van dit bouwplan zijn inmiddels 5 rijwoningen gebouwd en bewoond.
Het overige deel van het nieuwbouwplan bestaat uit rijwoningen en royale twee-onder-een-kap-woningen.

Ovezande wordt omringd door vele andere dorpskernen binnen de gemeente Borsele. Via de prachtige bloemdijken is er een prachtige fietsroute door de kleine omliggende dorpjes, zoals Oudelande, Baarland, Driewegen en Kwadendamme. In Ovezande vindt u nog een aantal winkelvoorzieningen en in de omliggende grotere kernen als Heinkenszand en 's Gravenpolder vindt u het uitgebreide winkelaanbod.
Verder vindt u er nog een Rooms-Katholieke kerk en een Nederlands-Hervormde kerk. Die laatste, gelegen aan het Kerkplein, wordt niet meer gebruikt voor diensten. De Dorpskerk is gebouwd in de 15e eeuw en is tegenwoordig in particulier bezit.
Regionaal is Ovezande overigens bekend door het festival Klomppop. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Hemelvaartweekend en trekt dan veel bezoekers.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie