Avondviolier / Hoekwoning type AV6

Koopprijs: € 267.500,- t/m € 267.500,-

Omschrijving

Deze 6 rij- en hoekwoningen variëren onderling qua breedte, indeling en ontwerp; zo worden 2 woningen voorzien van een topgevel wat het geheel een speelse aanblik geeft.

Alle woningen hebben een zonnige achtertuin op het zuidwesten en een vrije achterom door middel van het achtergelegen pad. Uiteraard is er een buitenberging aanwezig.

De goed ingedeelde hal biedt voldoende ruimte voor een garderobe of kast om alle jassen en schoenen op te bergen. Van hieruit is het toilet te bereiken en is er toegang tot de woonkamer met open keuken.

De keukenopstelling is aan de voorzijde bedacht. Alle benodigde aansluitingen worden in een hoekopstelling aangebracht. Mocht u liever een andere indeling hebben, dan kan dat uiteraard aangepast worden.
Vanuit de zithoek is er zicht op de zonnige achtertuin. Door de grote raampartij komt er veel licht binnen. Optioneel is het mogelijk om de ramen te veranderen in openslaande tuindeuren of een schuifpui.

De dichte trap leidt u naar de verdieping. Wanneer u wat extra opbergruimte wenst, is het mogelijk een trapkast te realiseren.
Op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel en de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over 2 dakramen. Ook is hier de badkamer; voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Voor zowel het toilet als de badkamer is er een sanitair en tegelpakket samengesteld, die onderdeel uitmaken van de koopsom.

Met een open trap komt u op de zolder. Hier is een afgesloten technische ruimte aanwezig, waar ook de aansluitingen voor wasmachine en -droger zijn voorzien. Verder is hier een ruime derde slaapkamer, standaard voorzien van een dakraam.

De begane grond en de badkamer is voorzien van vloerverwarming. De slaapkamers kunnen desgewenst verwarmt worden door middel van de elektrische radiatoren.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 267.500,- t/m € 267.500,-
Status
beschikbaar

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid, west

Woonhuis

Kamers
4
Woonopp.
106 t/m 106 m²
Inhoud
405 t/m 405 m³
Perceelopp.
122 t/m 122 m²

Garage

Type
geen garage
Capaciteit
1 auto

Berging

Type
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Foto's

Avondviolier / Hoekwoning type AV6Avondviolier / Hoekwoning type AV6

1 woning voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

Avondviolier

Te midden van de bloemdijken, polders en welen ligt het dorpje Ovezande, een dijkdorp met woningen onder en boven de dijk. Zeker in het voorjaar wanneer de bloesem in de boomgaarden zichtbaar is, mogen de dijken in de Zak van Zuid Beveland rekenen op veel bezoekers.

Ovezande wordt omringd door vele andere dorpskernen binnen de gemeente Borsele. Via de prachtige bloemdijken is er een prachtige fietsroute door de kleine omliggende dorpjes, zoals Oudelande, Baarland, Driewegen en Kwadendamme. In Ovezande vindt u nog een aantal winkelvoorzieningen en in de omliggende grotere kernen als Heinkenszand en 's Gravenpolder vindt u het uitgebreide winkelaanbod.
Regionaal is Ovezande overigens bekend door het festival Klomppop. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Hemelvaartweekend en trekt dan veel bezoekers.

In deze mooie omgeving aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk in Ovezande, wordt woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park, ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, in het project met de naam 'Avondviolier'. Inmiddels is het overgrote deel van dit project gerealiseerd en wordt gestart met de laatste woningen, bestaande uit 6 rij-/ hoekwoningen.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie