Avondviolier / Tussenwoning type AV4

Koopprijs: € 281.500,- t/m € 282.500,-

Omschrijving

Deze 6 rij- en hoekwoningen variëren onderling qua breedte, indeling en ontwerp; zo worden 2 woningen voorzien van een topgevel wat het geheel een speelse aanblik geeft.

Alle woningen hebben een zonnige achtertuin op het zuidwesten en een vrije achterom door middel van het achtergelegen pad. Uiteraard is er een buitenberging aanwezig.

De ruime hal biedt voldoende ruimte voor een garderobe of kast om alle jassen en schoenen op te bergen. Van hieruit is het toilet te bereiken en is er toegang tot de woonkamer met open keuken.

Doordat de trap tegenover de hal is gepositioneerd, ontstaat er een scheiding tussen de keuken en zithoek.
De keukenopstelling is aan de achterzijde bedacht, waar tevens voldoende ruimte is voor het plaatsen van de eettafel en het geheel aanvoelt al een woonkeuken. Alle benodigde aansluitingen worden in een hoekopstelling aangebracht. Mocht u liever een andere indeling hebben, dan kan dat uiteraard aangepast worden. Vanuit de knusse zithoek wordt er uitgekeken over de wijk. Dit type woning beschik standaard over een trapkast.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde heeft door de topgevel extra ruimte en een bijzonder plafond. Aan de achterzijde zijn 2 kleinere slaapkamers, hoewel die ieder ook nog prima van formaat zijn. Ook is hier de badkamer; voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Voor zowel het toilet als de badkamer is er een sanitair en tegelpakket samengesteld, die onderdeel uitmaken van de koopsom.

Met een open trap komt u op de open zolder. Hier is een afgesloten technische ruimte aanwezig, waar ook de aansluitingen voor wasmachine en -droger zijn voorzien. Optioneel kan deze ruimte ingedeeld als 4e slaapkamer.

De begane grond en de badkamer is voorzien van vloerverwarming. De slaapkamers kunnen desgewenst verwarmt worden door middel van de elektrische radiatoren.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 281.500,- t/m € 282.500,-

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid, west

Woonhuis

Kamers
4
Woonopp.
124 t/m 124 m²
Inhoud
454 t/m 454 m³
Perceelopp.
127 t/m 132 m²

Garage

Type
geen garage
Capaciteit
1 auto

Berging

Type
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Foto's

Avondviolier / Tussenwoning type AV4Avondviolier / Tussenwoning type AV4

2 woningen voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

Avondviolier

Te midden van de bloemdijken, polders en welen ligt het dorpje Ovezande, een dijkdorp met woningen onder en boven de dijk. Zeker in het voorjaar wanneer de bloesem in de boomgaarden zichtbaar is, mogen de dijken in de Zak van Zuid Beveland rekenen op veel bezoekers.

Ovezande wordt omringd door vele andere dorpskernen binnen de gemeente Borsele. Via de prachtige bloemdijken is er een prachtige fietsroute door de kleine omliggende dorpjes, zoals Oudelande, Baarland, Driewegen en Kwadendamme. In Ovezande vindt u nog een aantal winkelvoorzieningen en in de omliggende grotere kernen als Heinkenszand en 's Gravenpolder vindt u het uitgebreide winkelaanbod.
Regionaal is Ovezande overigens bekend door het festival Klomppop. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Hemelvaartweekend en trekt dan veel bezoekers.

In deze mooie omgeving aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk in Ovezande, wordt woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park, ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, in het project met de naam 'Avondviolier'. Inmiddels is het overgrote deel van dit project gerealiseerd en wordt gestart met de laatste woningen, bestaande uit 6 rij-/ hoekwoningen.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie