De 4 Winden / Levensloop tussenwoning

Koopprijs: € 249.900,- t/m € 262.900,-

Omschrijving

Met de verschillende kleuren gevelsteen is echt iedere woning net even anders. Daarbij is er één woning uitgevoerd met een kopgevel, deze heeft dus nog meer een eigen identiteit.

Verder is de indeling van de woningen wel identiek. Achter de voordeur treft u de hal waarin zich het toilet en trapopgang met daaronder een berging voor de technische installaties bevinden. Vervolgens komt u in de woonkamer met open keuken. Vanuit de zithoek kijkt u zo de straat in naar molen "De 4 Winden", waar het plan zijn naam aan ontleent. Aan de achterzijde staat de keuken gepland en daarvoor worden alle aansluitingen aangebracht. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer met aangrenzende badkamer te bereiken. In de badkamer vindt u een wastafel, douche en toilet. Ook is hier de aansluiting voor het witgoed te vinden.

De verdieping is nog een onbeschreven bladzijde en kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. De verdieping is zo ruim dat er met gemak 2 slaapkamers en een badkamer te realiseren zijn.

Bij elke woning is er plaats voor het parkeren van 1 auto op eigen terrein. Allen hebben een fijne achtertuin van ca. 7 bij 12 meter. In iedere tuin wordt een berging geplaatst.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 249.900,- t/m € 262.900,-
Status
beschikbaar

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord, oost
Oppervlakte
138 m²

Woonhuis

Kamers
2
Woonopp.
107 t/m 113 m²
Inhoud
372 t/m 396 m³
Perceelopp.
198 t/m 198 m²

Garage

Type
geen garage
Capaciteit
1 auto

Berging

Type
vrijstaand hout

Foto's

De 4 Winden / Levensloop tussenwoningDe 4 Winden / Levensloop tussenwoningDe 4 Winden / Levensloop tussenwoningDe 4 Winden / Levensloop tussenwoningDe 4 Winden / Levensloop tussenwoningDe 4 Winden / Levensloop tussenwoningDe 4 Winden / Levensloop tussenwoning

3 woningen voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

De 4 Winden

Wonen met de klanken van het kabbelende water van de Oosterschelde op de achtergrond en op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen. Dat is wonen in één van de ruime levensloopbestendige woningen aan de Suzannaweg in Sint Annaland. Hier heeft Zeeland Wonen een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld met veel aandacht voor ruimte en comfort.
Het nieuwbouwplan behelst totaal 10 levensloopbestendige woningen, in 2 blokjes van 5 woningen. Deze woningen komen te liggen op een super plekje in Sint-Annaland! Je hoeft de straat maar uit te wandelen om bij de mooie jachthaven uit te komen en bij de supermarkt waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen. Ook is de stijl helemaal passend bij het karakter van het dorp. Doordat iedere gevel uitgevoerd wordt met een andere steenkleur, krijgt elke woning zijn eigen sfeer.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie