De Blikken - fase 2

'S-HEERENHOEK
in voorbereiding

Omschrijving

Aan de rand van 's-Heerenhoek wordt het nieuwbouwplan De Blikken ontwikkelt. Inmiddels zijn de woningen uit fase 1 verkocht en de bouw gestart. Binnenkort start de verkoop van fase 2!

Veel van deze woningen hebben een vrij uitzicht over de polder, al ligt de ontsluiting richting de A58 en de Westerscheldetunnel om de hoek. Een perfecte combinatie!
Ook over de combinatie van de woningen is goed nagedacht; voor elk wat wils.

Zo komen er in het plan, aan de Raasstraat en met uitzicht over de polder, een twee 2-1-kap en een 3-1-kapwoning. Bij de 2-1-kapwoningen is een oprit aanwezig en optioneel is het mogelijk een garage te realiseren. Eén hoekwoning van de 3-1-kap beschikt ook over een oprit en de mogelijkheid een garage te realiseren. Alle woningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een grote, open zolder.

Aan de Boonmanstraat komen drie compacte 2-1-kapwoningen die veel ruimer zijn dan de voorgevel doet vermoeden!
In basis hebben deze woningen een slaap- en badkamer op de begane grond en zijn daarmee ook levensloopbestendig. Verder zijn er op de verdieping nog 2 ruime slaapkamers en is zelfs een tweede badkamer aanwezig. Natuurlijk kan de slaapkamer beneden ook gebruikt worden als kantoor of misschien trekt u deze ruimte liever bij de woonkamer voor een riante leefruimte!

Verwachtte start verkoop begin december 2021.Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 295.000,- t/m € 409.000,-
Status
in voorbereiding
Eenheden
11

Maten

Perceelopp.
144 t/m 320 m²
Woonopp.
106 t/m 132 m²
Inhoud
446 t/m 515 m³

Foto's

De Blikken - fase 2De Blikken - fase 2De Blikken - fase 2De Blikken - fase 2De Blikken - fase 2De Blikken - fase 2De Blikken - fase 2De Blikken - fase 2

Kaart

Inschrijven / informatie