De Blikken / 2-1-kap

Koopprijs: € 332.000,- t/m € 355.000,-

Omschrijving

Aan de Raasstraat zullen twee twee-onder-een-kapwoning worden gerealiseerd. Eén van de woningen krijgt als accent een dwarskap waardoor op de zolderverdieping meer ruimte ontstaat.

Woningen met meer dan voldoende leefruimte, die door het gebruik van vloerverwarming en veel lichtinval ook nog eens een fijn leefklimaat hebben. Bovendien zijn deze woningen klaar voor de toekomst met uitstekende isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.

Via de zijkant van de woning komt u binnen in de hal met trapopgang, meterkast en het toilet.

Vanuit de hal loopt u de sfeervolle woonkamer met open keuken binnen. De keukenopstelling is aan de voorzijde bedacht zodat u tijdens het koken zo over het polderlandschap uitkijkt. De zithoek bevindt zich aan de achterkant van de woning en geeft u door de grote raampartij een prachtig zicht naar buiten. Vanuit de woonkamer kunt u via de deur uw tuin betreden die op het zuiden is gelegen en waar de berging zich bevind.

Op de 1e verdieping zijn een 3-tal slaapkamers van resp. 13m2, 15m2 en 8m2 groot. De badkamer beschikt over een 2e toilet, inloopdouche en enkel wastafelmeubel. Ook is er een raam aanwezig voor de nodige ventilatie.

De open zolder is met een vaste trap te bereiken. Hier vind u de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Optioneel is het mogelijk om een extra slaapkamer(s) of vrijetijdsruimte te maken.

Bij deze woningen bestaat de mogelijkheid om een aangebouwde garage te realiseren.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 332.000,- t/m € 355.000,-
Status
beschikbaar

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning

Tuin

Type
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid

Woonhuis

Kamers
4
Woonopp.
127 t/m 132 m²
Inhoud
495 t/m 510 m³
Perceelopp.
288 t/m 303 m²

Garage

Type
garage mogelijk
Capaciteit
1 auto

Berging

Type
vrijstaand hout

Foto's

De Blikken  / 2-1-kapDe Blikken  / 2-1-kapDe Blikken  / 2-1-kap

4 woningen voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

De Blikken

Aan de rand van 's-Heerenhoek wordt het nieuwbouwplan De Blikken ontwikkelt. Veel van deze woningen hebben een vrij uitzicht over de polder, al ligt de ontsluiting richting de A58 en de Westerscheldetunnel om de hoek. Een perfecte combinatie!

Ook over de combinatie van de woningen is goed nagedacht; voor elk wat wils. Zo komen er in het plan twee 2-1-kap woningen, 1 3-1-kap met de mogelijkheid tot het realiseren van een garage. Daarnaast zullen er 4 levensloopbestendige woningen worden aangeboden met 1 en 2 slaapkamers. Met alle voorzieningen op de begane grond is het onbezorgd wonen.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie