Hazenburg II - vrijstaand

Koopprijs: € 442.000,- t/m € 564.000,-

Omschrijving

Vrijstaand wonen kent in Hazenburg II diverse vormen. Op dit moment zijn er een 2-tal typen woningen beschikbaar die uiteraard prachtig passen bij de rest van het nieuwbouwplan. De woningen liggen op ruime kavels met een zuidwesten ligging. De details aan deze woningen kleuren het uiterlijk. Met de ruime overstekken en de detaillering in het metselwerk krijgen de woningen allure.

Gezien de nieuwe wetgeving worden deze woningen niet meer aangesloten op gas. Verwarming gebeurd dan ook door middel van een warmtepompsysteem.
Doordat de woningen tevens voorzien zijn van een ventilatiesysteem met warmteterugwinning, is het vrij eenvoudig om de woning energieneutraal te maken. Ook fijn dat de woning onderhoudsarm is aangezien kozijnen, deuren, goten en overstekken in kunststof worden uitgevoerd.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 442.000,- t/m € 564.000,-
Status
beschikbaar

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning

Tuin

Type
tuin rondom
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid, west

Woonhuis

Kamers
4
Woonopp.
127 t/m 154 m²
Inhoud
563 t/m 745 m³
Perceelopp.
448 t/m 611 m²

Garage

Type
aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto

Foto's

Hazenburg II - vrijstaandHazenburg II - vrijstaand

7 woningen voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

Hazenburg II

Hazenburg II is een schitterend nieuw uitbreidingsplan te Arnemuiden. Het totaal plan behelst een diversiteit aan woningen; rijwoningen, 2/1 kappers en vrijstaande woningen.

Het dorp Arnemuiden kent een hoog voorzieningenniveau en een druk verenigingsleven. Op het dorp vindt u o.a. een supermarkt, bakker, bloemist, drogist en tal van andere winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse basisscholen en kinder- en naschoolse opvang. In uw vrije tijd zijn er verschillende verenigingen waarbij u zich kunt vermaken; muziekvereniging, diverse sportclubs, scouting etc.

Ook ligt het dorp op korte afstand van Vliegveld Midden Zeeland en het Veerse Meer dat een groot aantal recreatiemogelijkheden biedt.

Op nog geen 10 minuten rijafstand met de auto, bevindt zich de hoofdstad van Zeeland; Middelburg. Deze historische stad met een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden, attracties en evenementen leeft. Ook zijn hier diverse scholen in het voortgezet onderwijs te vinden. Vlissingen biedt daar weer een vervolg op met Hogeschool Zeeland.

Ook steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen liggen binnen handbereik. Doordat Arnemuiden nabij de A58 ligt, heeft u direct verbinding naar deze steden die in een uur te bereiken zijn. Als u geen zin heeft om de drukte van het verkeer op te zoeken, kan u ook de trein nemen die op dit dorp stopt.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie