Mortiere - Poproute

MIDDELBURG
in verkoop

Omschrijving

Wonen in Middelburg is wonen in de culturele hoofdstad van Zeeland. Behalve de stedelijke voorzieningen beschikt Middelburg tevens over veel bezienswaardigheden en monumenten. Loop wat dat betreft eens over het Abdijplein waar o.a. het Zeeuws museum is gevestigd en u zult de sfeer inademen van de periode waarin dit prachtige bouwwerk is ontstaan.
Geheel centraal in het hart is de Markt. Een groot marktplein met aangrenzend winkels, terrassen en de ruimte waar de vele evenementen plaatsvinden. Ook is er de wekelijkse markt op donderdag.
Middelburg is natuurlijk ook door de centrale ligging een uitstekende woonplaats ten opzichte van de prachtige Walcherse stranden, bossen en monumentale plaatsen als Veere, Zierikzee en Domburg. U verveelt zich hier nooit. Lekker uitwaaien aan het strand, wandelen in de prachtige bosrijke omgeving, of even een terrasje pakken. Het hoort er allemaal bij.
Naast de winkelvoorzieningen in het centrum zijn juist net aan de rand van de stad een aantal grotere winkelbedrijven gevestigd. Daar zijn o.a. doe-het-zelf-markten, meubelcentra, elektronicawinkels, etc. gevestigd. Tot slot is er door aanleg van de N57 met daarin het aquaduct onder het Kanaal door Walcheren een uitstekende directe verbinding naar de rijksweg A58. Een dagje winkelen in Antwerpen, Gent of Rotterdam is vanuit Middelburg dan ook geen enkel probleem.

Kiezen voor Woonpark Mortiere is kiezen voor kwaliteit. Deze komt tot uiting in alle facetten, die u belangrijk vindt in uw woonomgeving. Rust, ruimte, prachtige architectuur, aandacht voor groen en water in een parkachtige omgeving. Daarnaast is er bij de totstandkoming van deze wijk een stedenbouwkundig bureau betrokken, die de kwaliteit van bijvoorbeeld de woningen, straten, kleuren en omgeving toetsen aan de kwaliteitsnorm. Het resultaat mag er zijn. Een schitterende woonwijk, waarin bewoners zich echt "thuis" voelen.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 259.000,- t/m € 375.000,-
Status
in verkoop
Eenheden
14

Maten

Perceelopp.
171 t/m 324 m²
Woonopp.
120 t/m 147 m²
Inhoud
427 t/m 613 m³

Foto's

Mortiere - PoprouteMortiere - Poproute

3 types voor dit nieuwbouwproject

Kaart

Inschrijven / informatie