Olmentuin

STEENBERGEN
in verkoop

Omschrijving

In het historisch hart Steenbergen bevinden zich tal van winkels en horecagelegenheden, dat gedurende carnaval tijdelijk veranderd in Strienestad. De historie van deze plaats is terug te zien in de herstelde bastions, de herkenbaar gemaakte liniegracht en de opgeknapte vestingmuur. Vanuit de jachthaven kan koers worden gezet richting het Volkerak maar misschien dat u liever een bezoek brengt aan de omliggende steden als Bergen op Zoom en Roozendaal of gaat genieten van het prachtige omliggende polderlandschap.

Het nieuwbouwplan "Olmentuin" is niet zomaar een uitbreidingsplan. Deze duurzame, energie neutrale wijk ademt de gemoedelijke sfeer van Steenbergen. Wonen in de "Olmentuin" is wonen in ruimte en groen. Het plan wordt omsloten met water en groen en krijgt in ook nog eens een groen hart, waaraan bewoners van deze wijk gezamenlijk invulling mogen gaan geven. Een omgeving waar het prettig wonen is en bewoners elkaar kunnen treffen.

In dit ruim opgezette plan mogen wij 5 prachtige levensloopbestendige woningen en 8 rainte 2/1 kapwoningen mét garage aanbieden.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 369.000,- t/m € 455.000,-
Status
in verkoop
Eenheden
13

Maten

Perceelopp.
340 t/m 631 m²
Woonopp.
119 t/m 119 m²
Inhoud
415 t/m 507 m³

Foto's

OlmentuinOlmentuinOlmentuinOlmentuin

1 type voor dit nieuwbouwproject

Kaart

Inschrijven / informatie