Schuttershof

GOES
in verkoop

Omschrijving

ZORGELOOS EN GEHEEL AFGEWERKT, OFWEL ÉCHT INSTAPKLAAR! MET DOMOTICAPAKKET, VLOERAFWERKING NAAR KEUZE, WANDEN SAUSKLAAR, KEUKENINRICHTING, SANITAIR EN TEGELWERK, ETC.
Kortom, geen zorgen over uw afwerking. Alles wordt voor u geregeld. Onbezorgd ouder worden in een toekomstbestendige omgeving.

Direct aan de rand van het centrum van Goes worden 30 luxe, veilige en toekomstbestendige appartementen gerealiseerd. Het project wordt door de speelse architectuur een opvallende verschijning in Goes. Bij de bouw worden uitsluitend hoogwaardige materialen en mooie onderdelen toegepast met bijvoorbeeld hoge stompe binnendeuren en hardhouten binnen kozijnen. Precies die details maken het dat uw appartement een exclusieve uitstraling heeft.

Deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. U woont gelijkvloers in het centrum van Goes. Gemak dient de mens in dit geval. 's Morgens een vers broodje halen bij de warme bakker of zomaar even de stad in om op een zonnig terrasje te genieten van een hapje en drankje. Het is allemaal op loopafstand bereikbaar. Dat is pas comfortabel wonen en profiteren van alle voordelen van het wonen in de stad. Alle voorzieningen binnen handbereik.

Naast al deze gemakken, zijn de appartementen voorbereid op de toekomst. Carédo Comfortwonen en CureaVitel Balie zorgen samen voor een veilige en vertrouwde woonomgeving waarin mensen echt thuis zijn. Het is (op termijn) mogelijk gebruik te maken van allerlei voorzieningen, waarbij bewoners de eigen regie voeren over hun leven, gebruikmakend van de diverse diensten. Het is een uitermate geschikte woonvorm voor mensen die zelfstandig willen wonen, maar tegelijkertijd veiligheid en hulp in de nabije omgeving nodig hebben of in de toekomst op prijs stellen. Het is dus een omgeving waar veel kan, maar niets hoeft. Voor nu maar zeker ook voor in de toekomst.
Samen met het CureaVitel Balie wordt ervoor gezorgd, dat op elk moment van de dag (indien nodig), alle medische dienstverlening voor u op maat geregeld wordt.

In de parkeerkelder zijn niet alleen de parkeerplaatsen en boxen voorzien. U vindt hier tevens de gemeenschappelijke fietsenberging met oplaadpunten.
Indien wordt gekozen voor een parkeerplaats, dan hoort hier een berging in de binnentuin bij. In de binnentuin bevinden zich 14 bergingen.
Aankoop van een garage/berging of een berging + een parkeerplaats is optioneel.

De 30 luxe, slimme en veilige comfortwoningen op de, voor velen bekende, locatie van het oude GAK gebouw aan het Schuttershof, zullen zorgen voor een metamorfose van het gebied. Deze locatie ligt direct aan het stadspark aan de voorstad en grenst aan de entree van het centrum van Goes. Alle wandel-, horeca en winkelmogelijkheden bevinden zich direct naast uw deur. Op tien minuten loopafstand bevindt zich het centraal station voorzien van prima verbindingen met de randstad en de rest van Nederland. Binnen 60 autominuten arriveert u de randstad en bijvoorbeeld Antwerpen bereikt u zelfs binnen 50 autominuten. De Bereikbaarheid van de snelweg A58 is prima, maar binnen een paar minuten kunt u ook via de Zeelandroute (Zeelandbrug, Neeltje Jans) een wat meer toeristische weg naar Nederland nemen. Het ADRZ ziekenhuis bevindt zich op 7 autominuten en is een compleet ziekenhuis met alle gewenste en noodzakelijke dienstverlening die u van een ziekenhuis mag verwachten.

Recht in het hart van de provincie Zeeland op het schiereiland Zuid-Beveland, ligt de fraaie Zeeuwse stad Goes.
Goes heeft een bruisend winkelhart waar alles te vinden is; van de bekende winkelketens tot leuke en verassende boetiekjes. De winkelstraten en alle kleine en idyllische zijstraatjes ademen de echte Goese sfeer uit. Samen met het riante aanbod van goede restaurants en de vele gezellige terrasjes en cafeetjes, zorgt dit voor een geweldige beleving voor zowel de inwoners als bezoekers van deze stad.
De prachtige oude stadshaven met al haar historische panden, is een waar lust voor het oog en een bekende fotolocatie in Nederland. De Havenkom ligt in het centrum van Goes en via het kanaal vaart u zo de Oosterschelde op. Waar vroeger handelswaren als bier en turf verscheept werden, liggen nu plezierjachten en zeilboten. De haven zelf is zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat gebleven; zelfs de kademuren zijn Rijksmonumenten.
Daarnaast bezit Goes het grootste golfresort van Zeeland. De Goese Golf is een 18 holes golfbaan en een 9 holes par-3 baan, met fraaie waterpartijen en mooie vergezichten. De parkachtige golfbaan is prima bereikbaar en bevindt zich aan de rand van de stad, aan het kanaal.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 399.500,- t/m € 889.500,-
Status
in verkoop
Eenheden
30

Maten

Perceelopp.
1 t/m 1 m²
Woonopp.
82 t/m 165 m²
Inhoud
246 t/m 495 m³

Foto's

SchuttershofSchuttershofSchuttershofSchuttershofSchuttershof

4 types voor dit nieuwbouwproject

Kaart

Inschrijven / informatie