Westendorp

KAPELLE
in verkoop

Omschrijving

Kapelle heet niet voor niets de bloesem van Zeeland. In de omgeving vindt u velden met boomgaarden, die in april en mei een prachtig kleurig tapijt vormen in het landschap. Daarnaast beschikt Kapelle over een hoog voorzieningenniveau. Naast de weilanden, schorren en slikken ligt het gebied tussen Nationaal park de Oosterschelde en de Westerschelde, de vaarroute naar de haven van Antwerpen. De Oosterschelde is een bijzondere plek, die vanwege de prachtige onderwaterwereld veel bezocht wordt door natuurliefhebbers en duikers. Op loopafstand van de Zuidhoek vindt u verder het Kapelse Bos. Behalve de beschikking over meerdere supermarkten en scholen, is er ook een bibliotheek, sportcentrum en eigen zwembad. Dat alles, in combinatie met de uitstekende ontsluitingsmogelijkheden via de rijksweg A58 en de spoorverbinding die u direct naar de Randstad vervoert, maakt van Kapelle een fijne plaats om in te wonen voor jong en oud.

De nieuwste woonwijk in de Zuidhoek is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige woonwijk. Door het toepassen van verschillende woningtypen, architectuur en toegepaste kleuren, is een aantrekkelijke woonwijk ontstaan. Vrijstaand, twee-onder-een-kap en rijwoningen wisselen elkaar steeds af, waardoor het straatbeeld zeer gevarieerd is. Door de aanleg van een tunneltje onderdoor het spoor is een perfecte verbinding ontstaan tussen de wijk en het centrum met alle voorzieningen. Een uitstekende wijk voor mensen, die het kleinschalige en de veiligheid van een dorp waarderen, en daarbij dicht bij de voorzieningen willen wonen.

Zeeland Wonen heeft een tweetal woningtypen ontworpen voor de invulling van de percelen. Een eengezinswoning twee-onder-een-kap en levensloop
bestendige woningen, zowel vrijstaand als geschakeld. Fraaie woningen met een hoog afwerkingsniveau, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van energiezuinige toepassingen. Zo zijn de woningen niet meer aangesloten op het gasnetwerk, maar worden verwarmd middels een warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming. Door deze toe te passen worden de ruimten gelijkmatig verwarmd en door de hoogwaardige isolatie wordt de warmte ook prima vastgehouden. Uiteraard worden zonnepanelen aangebracht om uw woning extra energiezuinig te maken en uw energierekening laag te houden. Ook het onderhoud wordt tot een minimum beperkt door o.a. het toepassen van kunststof kozijnen. Verder worden de woningen voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, die verder naar eigen smaak en behoefte kan worden aangepast. Dit project heeft de naam "Westendorp" gekregen, naar de bedenker en tekenaar van Jip en Janneke.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 362.300,- t/m € 393.700,-
Status
in verkoop
Eenheden
13

Maten

Perceelopp.
277 t/m 338 m²
Woonopp.
118 t/m 151 m²
Inhoud
511 t/m 580 m³

Foto's

WestendorpWestendorp

1 type voor dit nieuwbouwproject

Kaart

Inschrijven / informatie