Jazzboog 3 - Maestoso

Koopprijs: € 514.000,- t/m € 545.000,-

Omschrijving

In Jazzboog fase 3 wordt de symfonie aan woningtypen uit de voorgaande fasen voortgezet. Prachtige energiezuinige woningen geïnspireerd op de jaren '20 en '30 architectuur. Volop keuze uit diverse rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen of vrijstaande woningen. Bovendien beschikken alle woningen over vloerverwarming, een bodemwarmtepomp met koelfunctie (eigendom) en een warmte-terugwin-installatie.

De Maestoso is geen onbekend meer in Mortiere. Deze statige twee-onder-één-kapwoning met erker en standaard aangebouwde, stenen garage is een geliefd woningtype gebleken en krijgt daarom in deze fase een vervolg. Volop woonruimte, standaard 5 slaapkamers en riante perceel met oprit voor 2 auto's.

De woning komt u via de zijkant binnen waarbij u in de hal het toilet, meterkast en ruimte voor garderobe vindt. De trapopgang is tegenover de hal gelegen waardoor het woongedeelte en keuken van elkaar gescheiden zijn.

De ruime zithoek is aan de voorzijde gelegen, is speels van opzet doordat hier een erker aanwezig is en bovendien heerlijk licht. Aan de achterzijde is de grote woonkeuken met ramen van de vloer tot bijna het plafond waardoor er een fijn contact met buiten ontstaat.

De verdieping biedt ruimte aan 3 slaapkamer, waarvan 1 de gehele breedte van de woning beslaat. Ook de badkamer is op deze verdieping te vinden en beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Op zolder zijn standaard 2 slaapkamers en een berging voor o.a. de technische installaties en aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 514.000,- t/m € 545.000,-
Status
beschikbaar

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning

Tuin

Type
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord, west

Woonhuis

Kamers
6
Woonopp.
143 t/m 150 m²
Inhoud
633 t/m 633 m³
Perceelopp.
299 t/m 344 m²

Garage

Type
aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto

Foto's

Jazzboog 3 - MaestosoJazzboog 3 - Maestoso

1 woning voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

Woonpark Mortiere

Aan de zuidzijde van Middelburg, ideaal ten opzichte van ontsluitingswegen vormt zich iets moois: Woonpark Mortiere! Dé groene en waterrijke woonwijk van Middelburg; de culturele en monumentenstad van Zeeland waar bovendien het provinciaal bestuur zitting houdt in de gebouwen direct gelegen aan het Abdijplein.
In een mooi gemêleerde samenstelling vinden we in Woonpark Mortiere immers riante vrijstaande villa's, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen en klassieke rijwoningen, die nergens een massaliteit krijgen. Daarnaast is er een beperkt aantal vrije kavels, waar binnen de aangeven architectonische context zelf gebouwd kan worden.

De woningkoper van nu wil iets te kiezen hebben. Woonpark Mortiere bewijst helemaal van nu te zijn, de variatie is enorm! Hoewel het aanbod al breed en divers is; wordt het zelfs nóg gevarieerder, doordat voor bijna iedere woning geldt, dat de woning met tal van opties op maat gemaakt kan worden voor uw specifieke woonwensen. Individuele woonwensen krijgen binnen Woonpark Mortiere vorm. Woningen krijgen hier, meer dan waar ook, de eigen signatuur van de bewoners, terwijl ze tegelijkertijd ook allen passen binnen het uitgebalanceerde beeld van de gehele wijk. Want hoewel tal van architecten tekenen voor Woonpark Mortiere, is hier duidelijk ook sprake van een eenheid: iedereen schaart zich hier achter kwaliteit.

Vanuit Woonpark Mortiere vindt u binnen enkele minuten zowel uw weg naar de Randstad als ook naar België. Via het nieuw aangelegde gedeelte van de N57 met aquaduct is ook de autoroute binnen Walcheren en de route richting Schouwen en Duiveland en Noord Beveland enorm verbeterd en bent u niet meer afhankelijk van de bruggen over het kanaal door Walcheren.
Het station van de Nederlandse Spoorwegen ligt op slechts vijf fietsminuten van de wijk. Elk uur stoppen hier twee treinen richting Brabant en twee treinen richting Vlissingen. Hierdoor zijn ook scholen zoals de Hogeschool Zeeland perfect met openbaar vervoer bereikbaar.
Middelburg beschikt verder over een gezellige binnenstad met in het stadshart het grote marktplein. Dit plein wordt regelmatig gebruikt voor tal van activiteiten.

Voor watersportliefhebbers is Middelburg een prima woonplaats. Via de eigen binnenhaven vaart u met uw boot via het kanaal door Walcheren bijvoorbeeld naar het pittoreske Veere, waarna u door de sluizen het Veerse Meer op vaart richting plaatsen als Arnemuiden, Vrouwenpolder of Kamperland. En gaat dat u nog niet ver genoeg, dan is Natuurpark de Oosterschelde nog een mooie uitdaging.
Bent u strandliefhebber? Ook dan is Middelburg een ideale woonplaats voor u. Immers bent u binnen no time op uw geliefde plekje op het strand. Geen lange files, maar gewoon met de fiets! Kortom, in Middelburg is altijd wat te beleven!

Direct grenzend aan Woonpark Mortiere ligt de 9-holes golfbaan. Een prima onderhouden baan, waar veel liefhebbers inmiddels hun weg naar hebben gevonden. In de direct aangrenzende wijken zijn winkelcentra te vinden, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. U vindt hier tal van winkels, waaronder verschillende supermarkten.
Verder zijn in Middelburg uiteraard diverse scholen gevestigd. Basisonderwijs en voortgezet onderwijs zijn rijkelijk vertegenwoordigd, maar tevens is er een universiteit gevestigd: Rooseveld Academy. Voor het HBO onderwijs bent u aangewezen op de Hogeschool Zeeland te Vlissingen.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie