Jazzboog fase 2 - Vivace

Koopprijs: € 590.900,- t/m € 617.900,-

Omschrijving

Een woningtype waar je niet omheen kunt, deze Vivace is er een die er echt staat. Dat kan ook niet anders gezien de ruime afmetingen.

Aan licht geen gebrek om de benedenverdieping. De woning is aan drie zijden volop voorzien van ramen, waarvan een tweetal "bloemkozijnen". Deze ogen aan de buitenzijde erg fraai en aan de binnenzijde zorgen die voor een bredere vensterbanken waarin je lekker kunt gaan zitten.
De zithoek ligt aan de voorzijde van de woning en loopt over een de eethoek en keuken. Er is een handige trapkast voor het opbergen van allerhand spullen.

Op de verdieping zijn twee zeer riante slaapkamers en een net zo riante badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel.

Wees niet bang dat u slaapkamers te kort komt! Op de zolderverdieping vindt u nog 2 zeer ruime slaapkamers. Daarnaast is hier ook de technische ruimte met aansluitingen voor het witgoed.

Niet alleen de woningen zijn riant, maar ook de kavels waarop de woning staan. In de tuin wordt standaard een vrijstaande garage gebouwd.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 590.900,- t/m € 617.900,-
Status
beschikbaar

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning

Tuin

Type
tuin rondom
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
noord, oost

Woonhuis

Kamers
6
Woonopp.
148 t/m 148 m²
Inhoud
679 t/m 679 m³
Perceelopp.
584 t/m 668 m²

Garage

Type
vrijstaand hout
Capaciteit
1 auto

Foto's

Jazzboog fase 2 - VivaceJazzboog fase 2 - Vivace

2 woningen voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

Woonpark Mortiere

Aan de zuidzijde van Middelburg, ideaal ten opzichte van ontsluitingswegen vormt zich iets moois: Woonpark Mortiere! Dé groene en waterrijke woonwijk van Middelburg; de culturele en monumentenstad van Zeeland waar bovendien het provinciaal bestuur zitting houdt in de gebouwen direct gelegen aan het Abdijplein.
In een mooi gemêleerde samenstelling vinden we in Woonpark Mortiere immers riante vrijstaande villa's, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen en klassieke rijwoningen, die nergens een massaliteit krijgen. Daarnaast is er een beperkt aantal vrije kavels, waar binnen de aangeven architectonische context zelf gebouwd kan worden.

De woningkoper van nu wil iets te kiezen hebben. Woonpark Mortiere bewijst helemaal van nu te zijn, de variatie is enorm! Hoewel het aanbod al breed en divers is; wordt het zelfs nóg gevarieerder, doordat voor bijna iedere woning geldt, dat de woning met tal van opties op maat gemaakt kan worden voor uw specifieke woonwensen. Individuele woonwensen krijgen binnen Woonpark Mortiere vorm. Woningen krijgen hier, meer dan waar ook, de eigen signatuur van de bewoners, terwijl ze tegelijkertijd ook allen passen binnen het uitgebalanceerde beeld van de gehele wijk. Want hoewel tal van architecten tekenen voor Woonpark Mortiere, is hier duidelijk ook sprake van een eenheid: iedereen schaart zich hier achter kwaliteit.

Het infocentrum is de perfecte uitvalsbasis om dit zelf te beleven! U kunt hier informatie ontvangen van alle beschikbare woningen en van daaruit de locaties bekijken waar die woningen gerealiseerd gaan worden en de sfeer van Middelburg proeven.
Het infocentrum is ieder week (uitgezonderd 23-8 t/m 3-9) geopend op:
-woensdag van 13.00 tot 17.00u.
-donderdag van 18.00 tot 20.00u.
-zaterdag van 10.00 tot 12.00u.
Mocht u tijdens deze openstelling niet in de gelegenheid zijn, dan kunt u altijd op afspraak terecht.

Vanuit Woonpark Mortiere vindt u binnen enkele minuten zowel uw weg naar de Randstad als ook naar België. Via het nieuw aangelegde gedeelte van de N57 met aquaduct is ook de autoroute binnen Walcheren en de route richting Schouwen en Duiveland en Noord Beveland enorm verbeterd en bent u niet meer afhankelijk van de bruggen over het kanaal door Walcheren.
Het station van de Nederlandse Spoorwegen ligt op slechts vijf fietsminuten van de wijk. Elk uur stoppen hier twee treinen richting Brabant en twee treinen richting Vlissingen. Hierdoor zijn ook scholen zoals de Hogeschool Zeeland perfect met openbaar vervoer bereikbaar.
Middelburg beschikt verder over een gezellige binnenstad met in het stadshart het grote marktplein. Dit plein wordt regelmatig gebruikt voor tal van activiteiten.

Voor watersportliefhebbers is Middelburg een prima woonplaats. Via de eigen binnenhaven vaart u met uw boot via het kanaal door Walcheren bijvoorbeeld naar het pittoreske Veere, waarna u door de sluizen het Veerse Meer op vaart richting plaatsen als Arnemuiden, Vrouwenpolder of Kamperland. En gaat dat u nog niet ver genoeg, dan is Natuurpark de Oosterschelde nog een mooie uitdaging.
Bent u strandliefhebber? Ook dan is Middelburg een ideale woonplaats voor u. Immers bent u binnen no time op uw geliefde plekje op het strand. Geen lange files, maar gewoon met de fiets! Kortom, in Middelburg is altijd wat te beleven!

Direct grenzend aan Woonpark Mortiere ligt de 9-holes golfbaan. Een prima onderhouden baan, waar veel liefhebbers inmiddels hun weg naar hebben gevonden. In de direct aangrenzende wijken zijn winkelcentra te vinden, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. U vindt hier tal van winkels, waaronder verschillende supermarkten.
Verder zijn in Middelburg uiteraard diverse scholen gevestigd. Basisonderwijs en voortgezet onderwijs zijn rijkelijk vertegenwoordigd, maar tevens is er een universiteit gevestigd: Rooseveld Academy. Voor het HBO onderwijs bent u aangewezen op de Hogeschool Zeeland te Vlissingen.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie