Zeeuwse Morgen

MIDDELBURG
binnenkort in verkoop

Omschrijving

In de populaire wijk 't Zand wordt een uniek plan gerealiseerd; Zeeuwse Morgen. Op de plek van de Morgensterkerk wordt ruimte gemaakt voor acht levensloopbestendige patiowoningen en twaalf appartementen. Ideaal gelegen in een groene, rustige wijk, met in de direct omgeving parken, sportfaciliteiten en een winkelcentrum. Ook het gezellig stadscentrum van Middelburg is slechts op een steenworp afstand.

Het ontwerp van dit nieuwbouwplan sluit naadloos aan bij de omliggende bebouwing met de keuze voor materialen, metselwerk, kleuren en accenten. Het openbaar groen in de omgeving wordt doorgetrokken in en rondom de Zeeuwse Morgen. Er is ook gedacht aan parkeergelegenheid; in het middengebied tussen de patiowoningen en het appartementengebouw komen ruim voldoende parkeerplaatsen, die door de bebouwing grotendeels aan het oog onttrokken worden.

Zowel de appartementen als de patiowoningen worden standaard voorzien van een fraai tegel en sanitair pakket. Ook een keukenopstelling maakt deel uit van de koopsom; deze is standaard voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en inductiekookplaat. Zeer compleet dus!Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 319.000,- t/m € 399.000,-
Status
binnenkort in verkoop
Eenheden
20

Maten

Perceelopp.
150 t/m 243 m²
Woonopp.
91 t/m 144 m²
Inhoud
324 t/m 522 m³

Foto's

Zeeuwse MorgenZeeuwse MorgenZeeuwse MorgenZeeuwse MorgenZeeuwse Morgen

1 type voor dit nieuwbouwproject

Kaart

Inschrijven / informatie