Zeeuwse Morgen / Patiowoningen

onder optie

Omschrijving

In totaal worden in het nieuwbouwplan Zeeuwse Morgen 8 patiowoningen gerealiseerd. Deze geschakelde patiowoningen bestaan uit twee bouwlagen en zijn levensloopbestendig opgezet. Slapen kan zowel op de verdieping als op de begane grond. Beneden grenst de slaapkamer aan de badkamer-ensuite en met twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping biedt deze indeling alle flexibiliteit om mee te bewegen met een volgende levensfase.

Door de uitbouw aan de achterzijde ontstaat een patio; een deels ommuurd terras met daaraan vast nog een tuin voorzien van een berging. Gezamenlijk vormen zij een fijne buitenruimte! Alle tuinen komen uit op het aangrenzende achterpad zodat iedere woning over een vrij achterom beschikt.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 349.000,- t/m € 399.000,-
Status
onder optie

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin

Woonhuis

Kamers
4
Woonopp.
118 t/m 144 m²
Inhoud
419 t/m 522 m³
Perceelopp.
150 t/m 243 m²

Garage

Type
geen garage
Capaciteit
1 auto

Berging

Type
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Foto's

Zeeuwse Morgen / PatiowoningenZeeuwse Morgen / Patiowoningen

8 woningen voor dit woningtype

Over dit nieuwbouwproject

Zeeuwse Morgen

In de populaire wijk 't Zand wordt een uniek plan gerealiseerd; Zeeuwse Morgen. Op de plek van de Morgensterkerk wordt ruimte gemaakt voor acht levensloopbestendige patiowoningen en twaalf appartementen. Ideaal gelegen in een groene, rustige wijk, met in de direct omgeving parken, sportfaciliteiten en een winkelcentrum. Ook het gezellig stadscentrum van Middelburg is slechts op een steenworp afstand.

Het ontwerp van dit nieuwbouwplan sluit naadloos aan bij de omliggende bebouwing met de keuze voor materialen, metselwerk, kleuren en accenten. Het openbaar groen in de omgeving wordt doorgetrokken in en rondom de Zeeuwse Morgen. Er is ook gedacht aan parkeergelegenheid; in het middengebied tussen de patiowoningen en het appartementengebouw komen ruim voldoende parkeerplaatsen, die door de bebouwing grotendeels aan het oog onttrokken worden.

Zowel de appartementen als de patiowoningen worden standaard voorzien van een fraai tegel en sanitair pakket. Ook een keukenopstelling maakt deel uit van de koopsom; deze is standaard voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en inductiekookplaat. Zeer compleet dus!Beschikbare woningtypes binnen dit project

Inschrijven / informatie