Hendriks Plaza – Bouwkavel sit. 18

4472 AB 's-Heer Hendrikskinderen € 323.000,- v.o.n.
-1 m2 wonen
711 m2 perceel
0 slaapkamers

Omschrijving

Bouw uw eigen ontworpen vrijstaande woning op één van de grote percelen bouwgrond die binnen Hendriks Plaza worden aangeboden.

Er zijn totaal 7 percelen beschikbaar met verschillende afmetingen variërend van 552m2 tot 945m2. U kunt op deze percelen, binnen de geldende regelgeving en in samenspraak met een architect en/ of aannemer, een woning ontwikkelen die volledig is afgestemd op uw woonwensen.

Om uw woning te mogen bouwen, zal deze moeten voldoen aan de een aantal criteria. Deze criteria zijn opgenomen in:
– bestemmingsplan
– beeld- kwaliteitsplan

Binnen deze regelgeving moet u o.a. denken aan de wijze waarop de woning op het perceel wordt gebouwd en bijvoorbeeld het gebruik van kleuren en materialen. Hierdoor ontstaat er een mooi op elkaar afgestemde architectuur wat zorgt voor een fraaie en rustige uitstraling. Getoonde impressie is een voorbeeld hoe een ontwerp eruit zou kunnen zien, maar uiteraard zijn er veel mogelijkheden om daar je eigen inzichten in te (laten) verwerken.

Voor de bouw van de woningen is een speciaal arrangement afgesproken met de betrokken architect van het project Hendriks Plaza, de Architecten Alliantie. Zij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwerpen van de woningen. Samen met hen kunt u toewerken naar uw droomwoning. Zij begeleiden in dat geval het gehele proces tot het aanvragen van de bouwvergunning, zodat u zich kunt richten op de leuke aspecten van zelf bouwen.

Daarnaast laten we een aantal ontwerpen van Thuis in Bouwen zien in verschillende stijlen, vormgeving, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.
Hiermee krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden maar ook in de kosten voor het bouwen van een woning. In de getoonde prijsstelling voor de bouw van de betreffende woning is reeds rekening gehouden met alle bijkomende kosten zoals o.a. leges, heiwerk, aansluitkosten NUTS voorzieningen maar ook een afgemonteerde badkamer en toilet. Bovendien beschikt Thuis in Bouwen over een inspiratiecentrum waar u alle materialen kunt bekijken en de woning verder gepersonaliseerd kan worden naar uw wensen.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs € 323.000,- v.o.n.
Status Beschikbaar

Woning

Type Vrijstaande woning

Vrijblijvend gesprek met onze hypotheekadviseur?

Afmetingen

Perceeloppervlak 711 m2
Woonoppervlak -1 m2

Ligging

Ligging in woonwijk

Tuin

Aanwezige tuin(en) geen tuin
Oriëntatie hoofdtuin Zuid-West

Parkeren

Garage geen garage

Verwarming

Verwarming geen verwarming

Bergruimte

Soort bergruimte geen

Ga voorbereid op pad

Van waardebepaling tot hypotheekadvies, wij begeleiden u in het hele proces. Alle expertise onder één dak, dat is wel zo handig!

Ontdek onze werkwijze
Meer informatie 0113 - 250555
Deel deze woning

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

  *
  *
  *
  *
  Aanvullende opties  AVG *