De Zeven

Kapelle
Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Kapelle wordt in Zeeland gezien als een fijne woonplek. Kenmerkend voor het gebied zijn de typische Zuidbevelandse dijkjes, de kleine authentieke dorpen en de vele fruitboom-gaarden. Daarnaast beschikt Kapelle over een groot scala aan voorzieningen. De Zuidhoek is een aantrekkelijke nieuwbouwwijk aan de zuidzijde van Kapelle. In deze uitbreidingswijk zijn inmiddels zo’n 300 woningen gebouwd, ook wel bekend als de “Jip en Janneke wijk” refererend aan de in Kapelle geboren schrijfster Annie M.G. Schmidt.

In de Zuidhoek is door Wonen Beveland en Heijmans een kleinschalig project uitgedacht van 27 woningen in totaal. Van de 27 worden er 7 levensloopbestendige woningen in verkoop aangeboden; De Zeven genoemd.

Je kiest voor de locatie De Zeven omdat het jou (en partner) een leefomgeving biedt waarin je onbezorgd kan genieten. Samen maar indien noodzakelijk ook alleen. Een vertrouwde kleinschalige buurt die uitnodigt om naar buiten te gaan, te wandelen, te ontmoeten en te spelen met de (klein)kinderen en ook nog een dichtbij alle voorzieningen.

Dit is de plek waar je voorbereid bent op de toekomst en waar je oud wil én kan worden. Je kan nog lekker aan de slag in de eigen tuin, maar hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud aan het huis wanneer je ouder wordt. Je kan je focussen op het kwaliteit van leven en die dingen doen die voor jou belangrijk zijn.

Waar staan we nu? De voorbereidingen van De Zeven zijn in volle gang. Zo zitten we nu in de sneak previewfase en verwachten we begin 2024 (februari) in verkoop te gaan.

Wanneer je niets wilt missen ga je naar www.dezeven-kapelle.nl en schrijf je daar in voor de nieuwsbrief!

 

Lees de volledige omschrijving

Ga voorbereid op pad

Van waardebepaling tot hypotheekadvies, wij begeleiden u in het hele proces. Alle expertise onder één dak, dat is wel zo handig!

Ontdek onze werkwijze

Kaart

Fotos