“Alles onder één dak is makkelijk en snel”

Algemeen 12 jul 2024
Toen Justin Schonis zijn oog liet vallen op een nieuwbouwwoning in ’s Heerenhoek wist hij direct één ding zeker: deze aankoop, de hypotheek én de verkoop van zijn eigen woning zou hij volledig over laten aan Faasse & Fermont. Waarom? Alles onder één dak kunnen regelen, sprak hem enorm aan. “Ik ben achteraf blij dat ik hiervoor gekozen heb. Het was op deze manier ontzettend makkelijk schakelen.”

De nieuwbouwwoning in ’s Heerenhoek sprak Justin direct aan; nieuw, betaalbaar en de belofte van een nieuwe start. Vanzelfsprekend betekende deze aankoop ook, dat hij zijn woning in Overzande moest verkopen. Gelijktijdig had hij een nieuwe hypotheek nodig. “Alles liep tegelijkertijd”, vertelt Justin. “Daarom ben ik blij dat alles bij één partij lag. Op die manier verliep dit hele aan- en verkooptraject erg soepel. Soepeler dan wanneer je met verschillende partijen te maken hebt, denk ik. Ik kreeg over elke stap, goede duidelijke uitleg. Vragen - telefonisch of via e-mail - werden steeds heel snel beantwoord. En legde ik een vraag bij de verkeerde contactpersoon neer, dan werd deze eenvoudig doorgestuurd."

Alles snel geregeld
Zo prettig als deze samenwerking was, zo vlot werd ook alles geregeld. Justin: “Wat betreft de hypotheek wist ik heel snel waar ik financieel aan toe was. Dat was natuurlijk erg prettig. Ook de verkoop van mijn woning werd zeer voortvarend opgepakt. Binnen twee weken nadat de woning op Funda stond, was de verkoop rond.”
Gerelateerde berichten