Werken bij

Wil jij bij een van de grootste en meest toonaangevende makelaardijen in Zeeland werken? Bij Faasse & Fermont kom je terecht in een gezellig en betrokken team, met genoeg doorgroeimogelijkheden en ruimte om je te ontwikkelen.

Bekijk vacatures

Faasse & Fermont is een toonaangevende makelaardij in Zeeland, opgericht in 1990 en nog steeds volop in ontwikkeling. Hier is geen dag hetzelfde! Ons team bestaat uit 18 collega’s en is een mix van seniormedewerkers, collega’s in opleiding en alles wat ertussen zit. We werken hard, zijn resultaatgericht en ontzorgen onze klant zoveel mogelijk. Ons kantoor in Goes ligt in het centrum en ons kantoor in Middelburg op steenworp afstand van de historische binnenstad.

Organisatie in cijfers

Opgericht

Kantoren

Medewerkers

Opdrachten per jaar

Ontwikkeling

Groei door

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf bij ons kunt blijven ontwikkelen. Denk aan het volgen van cursussen en opleidingen en het doorstromen van junior naar senior.

Meer informatie
Teamwork

Betrokken met elkaar

Je komt terecht in een team met gedreven collega’s. We zijn betrokken met elkaars werk en ondersteunen elkaar waar nodig. Ook zijn er korte lijntjes met andere afdelingen. Handig én gezellig.

Meer informatie
Moderne werkplekken en tools

Kantoor

Onze kantoren zijn uitgerust met frisse, rustige werkplekken en moderne tools, zodat je je werk goed kunt doen. En dat midden in de historische binnenstad van Goes en Middelburg.

Meer informatie
Vacatures

Bekijk onze vacatures

Faasse & Fermont groeit. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent. Kom jij onze makelaardij in Zeeland versterken? Reageer op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Neem contact op

Bij F&F Hypotheken hebben we op dit moment een vacature voor (Junior) Commercieel Medewerker Hypotheken en Schadeverzekeringen

Bekijk vacature

Voor ons groeiende team bedrijfsonroerendgoed zijn wij op zoek naar een enthousiaste makelaar taxateur BOG met een positieve, commerciële instelling.

Bekijk vacature

Bij ons zusterbedrijf Helmig & Fermont hebben we op dit moment een vacature voor Makelaar / taxateur Bedrijfsonroerendgoed.

Bekijk vacature

Neem contact op

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *