Een nieuwbouwwoning kopen in Zeeland

Heeft u een nieuwbouwproject op het oog? Vanaf het eerste oriënterende gesprek zetten wij alles in werking om uw woondroom te realiseren.

Maak direct een afspraak

Alles onder één dak

Een nieuwbouwwoning kopen is net even anders dan een bestaande woning. Vanaf bouwtekeningen moet u een belangrijke keuze maken. Bij Faasse & Fermont vindt u alle expertise onder één dak: aankoop, waardebepaling, verkoop en hypotheekadvies. Als ervaren NVM-nieuwbouwmakelaar en een van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt hebben wij alles in huis om uw woonwensen te vertalen naar de perfecte nieuwbouwwoning.

Gesprek

Oriënteren op uw droomwoning

De nieuwbouwwoning van uw dromen staat bij Faasse & Fermont in de verkoop. In een oriënterend gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden en beantwoorden wij al uw vragen.

Meer informatie
Waardebepaling

Wat is uw huidige woning waard?

Vervolgens komen wij langs voor een objectieve waardebepaling van uw huidige huis. Zo krijgt u een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning op dat moment.

Meer informatie
Vrijblijvend hypotheekadvies

Een passende hypotheek

Aan de hand van de waarde van uw huidige woning en de prijs van de nieuwbouwwoning adviseren wij een passende hypotheek. Heeft u al een hypotheekadvies? Dan geven wij graag een second opinion.

Meer informatie
Advies en besluitvorming

Op weg naar uw nieuwbouwwoning

Alle informatie is verzameld: nu kunnen we knopen gaan doorhakken. Wij adviseren u in de te nemen stappen. U kunt uw toekomstplannen gaan realiseren!

Vraag meer informatie aan

Klantervaringen

We kwamen bij Faasse & Fermont terecht voor de aankoop van een woning. Dat verliep zo prettig dat we besloten alles onder één dak te houden: aankoop, verkoop én hypotheek. We zijn gewoon enorm goed begeleid bij de aankoop en dat gaf vertrouwen. Dat maakte de makelaar ook meer dan waar; binnen tien dagen was onze woning verkocht!”

Dik en Marianne van den Bos-van Velzen Kopers nieuwbouwwoning De Blikken

Contact

Wilt u ook professionele begeleiding en deskundig advies in het volledige aankoopproces van uw nieuwbouwwoning? Neem contact op om een (vrijblijvend) gesprek te plannen.

    *

    *

    *

    *