Advies

Wilt u zakelijk investeren in vastgoed of heeft u advies nodig bij een nieuwbouwproject? Faasse & Fermont adviseert ondernemers, (institutionele) beleggers en projectontwikkelaars bij de aankoop en ontwikkeling van vastgoed in Zeeland.

Advies over koop of huur zakelijk vastgoed 

U gaat binnenkort met pensioen, verkoopt uw bedrijf of wilt uw bedrijf juist uitbreiden. Wellicht twijfelt u of u een bedrijfspand moet kopen of huren. Faasse & Fermont adviseert u in de aankoop of huur van vastgoed in de regio Zeeland. We beschikken over de financiële expertise en weten door onze jarenlange ervaring als geen ander wat er speelt op de Zeeuwse vastgoedmarkt. Graag kijken we mee met uw situatie en uw wensen en helpen we u in het vinden van de beste oplossing.

Faasse & Fermont is uw partner voor advies over alle bedrijfsonroerendgoed-gerelateerde vragen. Ook treden wij op als vastgoedadviseur voor het bijzonder beheer van vastgoed. 

Advies over nieuwbouw

Faasse & Fermont heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van nieuwbouw in Zeeland. Naast de verkoop van nieuwbouwwoningen leveren we advies en beoordelen we nieuwbouwvraagstukken. Bent u een zakelijke partij en wilt u een nieuwbouwproject op de Zeeuwse markt brengen? Wij adviseren graag over de mogelijkheden, zowel van bedrijfs- als woningbouwprojecten. Eerdere opdrachtgevers zijn onder andere AM, bouwbedrijf Van de Linde, Blouberg Projectontwikkeling en aannemersbedrijf Van der Poel.

Meer over nieuwbouw

Ook als uw bestaande project niet het gewenste resultaat oplevert, kunnen wij u hierin begeleiden. We onderzoeken waar de knelpunten zitten en adviseren u in het proces. 

Advies over (her)ontwikkeling

Heeft u een plan om vastgoed te (her)ontwikkelen? Als vastgoedadviseur in herontwikkeling kijken we graag met u mee of uw plannen aansluiten op de markt. We leveren u deskundig en onafhankelijk advies en begeleiden u in de volgende stappen.  

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met ons via onderstaand formulier.