Wonen

Wilt u uw woning verkopen of verhuren, en/of heeft u een nieuwe woning op het oog? Bij Faasse & Fermont vindt u alle begeleiding op het gebied van wonen onder één dak: verkoop, aankoop, verhuur, taxatie en hypotheken. Met al meer dan dertig jaar ervaring zijn we inmiddels een begrip op de Zeeuwse woningmarkt.

Verkoop

De knoop is doorgehakt, u zet uw huis te koop! Maar wat komt er kijken bij het verkopen van een woning? Faasse & Fermont ontzorgt u in het volledige proces, van het eerste gesprek tot en met de eindoplevering.

  1. Gratis en vrijblijvende waardebepaling: Het verkooptraject begint met een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Tijdens deze kennismaking geven we u een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning op dat moment. Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling
  2. Verkoopstrategie. Vervolgens bepalen we een verkoopstrategie die aansluit op uw toekomstplannen en wensen. Maatwerk dus!
  3. Presentatie van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw huis goed onder de aandacht wordt gebracht onder belangstellenden, zowel online als offline. Denk aan Funda, sociale media, Huislijn en onze eigen website. We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers.
  4. Bezichtigingen. Tijdens de bezichtigingen leiden wij potentiële kopers rond door uw woning. Ook de onderhandeling nemen wij, namens en in samenspraak met u, op ons.
  5. Koopovereenkomst. Koper gevonden? Wij zorgen dat de contractuele afhandeling netjes en accuraat verloopt. Voor u het weet kunnen we proosten op een succesvolle verkoop.
  6. Eindoplevering. Vlak voor de overdracht inspecteren wij het huis. Zo dragen we zorg voor een goede eindoplevering van uw woning. Tot slot vindt de overdracht bij de notaris plaats.

➤ Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning.

Aankoop

U heeft een geweldige woning op het oog. De woning ziet er op het eerste gezicht goed uit, maar is die ook echt in een goede staat? En is de vraagprijs wel reëel? Onze ervaren aankoopmakelaars zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook kunnen we u helpen bij het afsluiten van een hypotheek.

Voorafgaand aan de bezichtiging doen we een globaal onderzoek. We gaan mee naar de bezichtiging van de woning en onderhandelen met de verkopende partij. We stellen kritische vragen, zodat alle informatie boven tafel komt. Daarbij stellen we vast of de woning bouwkundig in orde is en of de vraagprijs overeenkomt met de daadwerkelijke waarde van de woning.

Is uw bod geaccepteerd? Dan helpen we met de juridische kant van het verhaal. We nemen de koopovereenkomst zorgvuldig met u door en gaan mee als de woning wordt opgeleverd.

Verhuur

Ook als u uw woning wilt verhuren, kunnen wij u volledig ontzorgen in het proces. We adviseren in de huurprijs en brengen uw woning via verschillende kanalen onder de aandacht. Vervolgens verzorgen we de bezichtigingen, screenen we de potentiële huurders, stellen we de huurovereenkomst op en begeleiden we de oplevering. Het enige wat u hoeft te doen is uw handtekening te zetten onder de huurovereenkomst!

➤ Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Taxatie

Een taxatie is een officieel rapport waarin de waarde van uw woning wordt vastgelegd. U kunt om diverse redenen een taxatierapport laten opstellen, zoals het verkrijgen van een hypotheek, een boedelverdeling of voor fiscale doeleinden.

➤ Uw woning laten taxeren? Lees meer informatie

Daarom kiest u voor Faasse & Fermont

Faasse & Fermont is al jarenlang een begrip op de Zeeuwse woningmarkt. Sinds 1990 zijn we gevestigd in Goes en inmiddels hebben we ook een kantoor in Middelburg.

We kennen de markt als geen ander en weten hier succesvol op in te spelen. We beschikken over de benodigde certificaten en onze medewerkers worden continu bijgeschoold.

✔ Meer dan dertig jaar ervaring;
✔ Begrip op de Zeeuwse onroerendgoedmarkt;
✔ Kantoren in Goes en Middelburg;
✔ Alles onder één dak: wonen, taxatie, nieuwbouw en hypotheek.

Al vele mensen gingen u voor. Lees hier de reviews!

Contact

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over de mogelijkheden in uw woonsituatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.