Wonen in Zeeland

Wilt u uw woning verkopen of verhuren, en/of heeft u een nieuwe woning op het oog? Bij Faasse & Fermont vindt u alle begeleiding op het gebied van wonen onder één dak: verkoop, aankoop, verhuur, taxatie en hypotheken.

Plan een afspraak Bereken uw hypotheek

De knoop is doorgehakt, u wilt uw woning verkopen. Maar wat komt er kijken bij het verkopen van een woning? Wij ontzorgen u in het volledige proces, van het eerste gesprek tot en met de eindoplevering. Door onze jarenlange ervaring kennen we de markt als geen ander en weten we hier succesvol op in te spelen.

Stappenplan

Het verkooptraject begint met een waardebepaling. Tijdens deze kennismaking geven we u een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning op dat moment. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Vervolgens bepalen we een verkoopstrategie die aansluit op uw toekomstplannen en wensen. Maatwerk dus!

Wij zorgen ervoor dat uw woning goed onder de aandacht wordt gebracht onder belangstellenden, zowel online als offline. Denk aan een compleet presentatiepakket op Funda, sociale media, Huislijn en onze eigen website. We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers.

Tijdens de bezichtigingen leiden wij potentiële kopers rond door uw woning. Ook de onderhandeling nemen wij, namens en in samenspraak met u, op ons.

Koper gevonden? Wij zorgen dat de contractuele afhandeling netjes en accuraat verloopt. Voor u het weet kunnen we proosten op een succesvolle verkoop.

Vlak voor de overdracht inspecteren wij het huis. Zo dragen we zorg voor een goede eindoplevering van uw woning. Tot slot vindt de overdracht bij de notaris plaats.

Aankoop

U heeft een geweldige woning op het oog. De woning ziet er op het eerste gezicht goed uit, maar is die ook echt in een goede staat? En is de vraagprijs wel reëel? Onze ervaren aankoopmakelaars zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook kan onze hypotheekafdeling u helpen bij het afsluiten van een hypotheek.

Voorafgaand aan de bezichtiging doen we een globaal onderzoek. We gaan mee naar de bezichtiging van de woning en onderhandelen met de verkopende partij. We stellen kritische vragen, zodat alle informatie boven tafel komt. Daarbij stellen we vast of de woning bouwkundig in orde is en of de vraagprijs overeenkomt met de daadwerkelijke waarde van de woning.

Is uw bod geaccepteerd? Dan helpen we met de juridische kant van het verhaal. We nemen de koopovereenkomst zorgvuldig met u door en gaan mee als de woning wordt opgeleverd.

Vraag meer informatie aan

Verhuur

Ook als u uw woning wilt verhuren, kunnen wij u volledig ontzorgen in het proces. We adviseren in de huurprijs en brengen uw woning via verschillende kanalen onder de aandacht. Vervolgens verzorgen we de bezichtigingen, screenen we de potentiële huurders, stellen we de huurovereenkomst op en begeleiden we de oplevering. Het enige wat u hoeft te doen is uw handtekening te zetten onder de huurovereenkomst!

Maak een afspraak

Taxatie

Een taxatie is een officieel rapport waarin de waarde van uw woning wordt vastgelegd. U kunt om diverse redenen een taxatierapport laten opstellen, zoals het verkrijgen van een hypotheek, een boedelverdeling of voor fiscale doeleinden.

Meer informatie

200+ tevreden opdrachtgevers

Faasse en Fermont is een hele fijne makelaar! Zeer deskundig en vlot! Altijd snel reactie en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Meer reviews

Contact

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over de mogelijkheden in uw woonsituatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *