Wonen

Faasse & Fermont is inmiddels een begrip op de Zeeuwse woningmarkt. Al sinds 1990 gevestigd in Goes, dat ons de perfecte uitvalsbasis biedt ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers op pad te sturen om uw woning te verkopen. Met onze uitstekende kennis van de actuele markt, de benodigde certificering en constante bijscholing van onze medewerkers bent u verzekerd van professioneel advies op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van uw woning.

Waardebepaling

Ons verkoop traject begint met een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Tijdens deze kennismaking zal onze makelaar u een indicatie geven van de verkoopwaarde van de woning op dat moment. Ook zal hij uw toekomstplannen inventariseren zodat er een verkoopstrategie bepaald kan worden die naadloos aansluit op uw plannen; maatwerk dus! 

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling met één van onze makelaars.
Benieuwd hoe andere mensen onze dienstverlening hebben ervaren? Lees hier hun beoordelingen.

verkoop makelaar

Verkoop

De knoop is doorgehakt, u zet uw huis te koop. Maar wat dan? Wat komt er kijken bij het verkopen van een woning?
Hoe verkoopt u uw huis voor de beste prijs en binnen de gewenste tijd?

Wanneer u kiest voor Faasse & Fermont als verkoopmakelaar, zullen wij meteen starten met het onder de aandacht brengen van uw woning. Dit doen we natuurlijk zowel online als offline. De woning zal met een uitgebreid media presentatie pakket en tekst vertoond worden op onze F&F website, Funda, Huislijn en social media.
Ook beschikken we over een groot netwerk van potentiële kopers, de woning zal ook daar onder de aandacht worden gebracht.

Uw Faasse & Fermont makelaar begeleidt het gehele proces van het eerste gesprek tot de handtekening op de koopovereenkomst. Tijdens bezichtigingen zullen wij potentiële kopers rondleiden en de onderhandeling, namens en in samenspraak met u, op ons nemen.

Door ons complete aanbod van dienstverlening kunnen wij u desgewenst op het zelfde moment helpen bij de zoektocht naar uw nieuwe (nieuwbouw) woning en helpen bij het regelen van uw hypotheek.

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning.

Aankoop

Het kopen van een woning vraagt veel oplettendheid. De woning ziet er op het eerste gezicht goed uit, maar is de woning ook echt in goede staat?
Is de vraagprijs van de verkoper(s) reëel?

Onze aankoopmakelaar doet voorafgaand aan een bezichtiging een globaal onderzoek, gaat mee naar de bezichtiging van de woning en voert onderhandelingen met de verkopende partij. Daarnaast zal hij kritische vragen stellen om ervoor te zorgen dat alle informatie rondom de woning naar waarheid is, stelt hij vast of de woning bouwkundig in orde is en of de vraagprijs overeenkomt met de daadwerkelijke waarde van de woning.

Nadat het besluit van een woning kopen heeft plaatsgevonden, zal onze aankoopmakelaar u helpen met de juridische kant van het verhaal.
De koopovereenkomst zal zorgvuldig met u worden doorgenomen en wij gaan met u mee wanneer de woning wordt opgeleverd. Met de jarenlange vakkennis van onze makelaars kunt u zonder zorgen een nieuwe woning kopen.

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning.

makelaar

Verhuur

Wilt u een woning verhuren, maar weet u niet goed waar te beginnen of wilt u er geen omkijken naar hebben? Dan nemen wij de verhuur graag voor u uit handen.

Gezamenlijk stellen wij een huurprijs op en vervolgens brengen wij de woning via verschillende (online) mediakanalen onder de aandacht. Wij verzorgen de bezichtigingen, screenen de kandidaat huurders, stellen de huurovereenkomst op en begeleiden de oplevering. Het enige wat u hoeft te doen is uw handtekening zetten onder de huurovereenkomst.

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Taxatie

Met een taxatie laat u een officieel rapport opstellen waarin de waarde van uw woning wordt vastgelegd. Het laten opstellen van een taxatierapport kan diverse redenen hebben. Bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een hypotheek, boedel verdeling of belastingzaken.

Om de kwaliteit van onze taxatierapporten te waarborgen, zijn onze taxateurs ingeschreven bij het NRVT dat deskundigheid, integriteit, professionaliteit en objectiviteit als kernwaarden heeft.
Daarnaast worden onze rapporten, indien benodigd voor een hypotheek, tevens gevalideerd. Hierbij wordt het rapport extern gekeurd door het NWWI
of I-Validatie. Zo weet u zeker dat u een betrouwbaar en door banken geaccepteerd rapport heeft.

                 

Contact

Wilt u meer informatie of een taxatie aanvragen? Neem contact op via onderstaand formulier.