Hypotheekadvies, persoonlijk en dichtbij

 • Deskundige en ervaren adviseurs
 • Een afspraak waar en wanneer jij dat wilt
 • Ontzorging in het hele traject én daarna
Bekijk onze diensten Hypotheek berekenen

200+ tevreden klanten

“Nicole heeft ons vanaf het eerste contact fantastisch geadviseerd. Met een aangepaste hypotheek kunnen we werk, indien noodzakelijk, rustig afbouwen en toch de lasten van de hypotheek gemakkelijk dragen. Ze is helder en houdt het begrijpelijk voor hen die niet elke dag met financiën bezig zijn. Kortom: meer dan tevreden.” – André en Katinka

Meer reviews

Wat is jouw woonsituatie?

Wij geven persoonlijk en onafhankelijk advies, aangepast aan jouw situatie en wensen.

Nieuwsbrief hypotheken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

  *

  *


  Zakelijke financiering

  Een bedrijfshypotheek is dé oplossing om een bedrijfspand aan te kopen of te verbouwen. Wij ondersteunen je bij het vinden van een passende zakelijke hypotheek.

  Meer informatie

  Verzekering afsluiten

  Welke verzekeringen heb je nodig als je een huis koopt? Een aantal (woon)verzekeringen zijn verplicht of aanbevolen. Wij zetten alle informatie op een rij en denken graag met je mee.

  Vraag meer informatie aan

  Hypotheek berekenen

  Bereken je maximale hypotheek en maandlasten aan de hand van je bruto jaarinkomen en ontdek hoeveel geld je kunt lenen.

  Bereken nu

  De 5 zekerheden van F&F Hypotheken

  Als klant kies je waar je het liefste afspreekt, bij ons op kantoor in Goes of Middelburg, of bij jou thuis. Voorkeur voor een afspraak overdag of liever ’s avonds? Wij houden er rekening mee, passend binnen onze agenda.

  Je krijgt een vaste hypotheekadviseur en assistent, die je direct kunt bereiken voor vragen, advies en onduidelijkheden. We werken niet met een callcenter of afdeling op afstand, maar we staan je direct en persoonlijk te woord.

  We geven je snel inzicht in de financiële haalbaarheid van jouw wensen, zodat je gericht kunt bieden op een woning. Hierbij zijn we eerlijk en duidelijk over de mogelijkheden, maar ook over de onmogelijkheden. Zodat je weet waar je aan toe bent.

  Onze adviseurs zijn deskundig en hebben ruime ervaring opgedaan in financieel advies en hypotheekverstrekking. We delen onze ervaring, kennis en expertise voor de volle 100% met je, waarbij jouw woonwensen en persoonlijke situaties voorop staan.

  Een woning kopen, bouwen of verbouwen is niet iets waar veel mensen dagelijks mee te maken krijgen. Het is spannend en er komt veel bij kijken. Wij nemen zoveel mogelijk werk en zorgen bij jou uit handen, vanaf de intake tot aan de afhandeling én daarna. Actief beheer van je lopende hypotheek heeft onze voortdurende aandacht. We nemen hierbij een pro-actieve houding aan, om je zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden.

  Contact

  Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier óf bel 0113-251361.

   *

   *

   *

   *